Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Én egy Xerox Workcentre printerrel sorszámozok, ennek a driverében nincs ilyen (rip nincs hozzá). Csinálok belõle egy pdf-et, aztán Acrobatból küldöm ki, ott lehet állítani fordított sorrendet is. Csak jobb lenne ezt a lépést kikerülni.
Más: Ma úgy jártam egy több oldalas munkánál, hogy amit a lap mellé a desktopra tettem objektumot, csak egy lap mellett látszott. Ha lapoztam, már nem volt ott a következõ lap mellett. A dektop layeren volt, próbáltam áttenni, visszatenni, printelhetõvé tenni, semmi változás. A master layert nem lehet állítani a desktop layeren, de pont úgy viselkedett mintha nem az lenne. Nem jöttem rá mi baja. Más dokumentumban most is jól mûködik a desktop. Az elején ez is jó volt, aztán valamiért meghülyült. Lehet én kattintottam valamit félre, de nem jöttem rá mi lehet a baja. Van valakinek ötlete hogy tudnám helyrerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós kamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest