- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Érdemes lenne kipróbálnod az X5 színkezelését
Sokan panaszkodtak arra, hogy gagyi, pedig csak egyszerűbb volt beállítani a konkurenciánál, ezért tűnt annak. X3 felett egész jó a színkezelése, ha valaki rendes színprofilokkal dolgozik. Az X5-nél azonban a "gagyi" kinézetet megszüntették és átalakították, így már az Adobe színkezelési rendszeréhez hasonló profi kinézetet kapott.
Tény: több mindent be lehet állítani, viszont a kezdőbbek a színkezelésben nagyon elvesznek, ha nem alapbeállítással dolgoznak. Érdemes belekukkantani, amikor én először láttam (2-es CorelDRAW óta használom a terméket), leestem a székről első pillanatban, és azt gondoltam, hogy kész, innentől a mezei irodistáknak annyi.Tény és való: a színtant általában külön tanítják egyetemeken, tehát ez soha nem az a terület volt, ahol csak egyet kattintunk és már minden a helyén van. (nekem volt ügyfelem, aki piros papírra fehéret szeretett volna nyomtatni CMYK proof nyomtatóval). Aki a színtanban kicsit is járatos, az tudja, hogy mi volt az eredmény
és miért. Az ötlet persze jó volt, az információ hiánya azonban csak bosszúságot okozott neki és azt hitte, ez megint egy Corel bug
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest