- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Aktív témák
-
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #1544 üzenetére
kellene mar egy c2-es lap, amivel lehet cl3-al tesztelni.. ennek a cl4-nek mar nem sok ertelme van.. foleg nem i965-el.. meg ott van az allendale is, de nem kotozkodom..
en azt hittem, hogy csak over ''gyerekbetegsege'' volt, hogy egy memoriatuningnal miert nem lehet benchmarkot futtatni.. akarmit.. nem mondom, hogy winrar-t.. akarmit..
apropo.. mi az az oc team hungary? -
Lalaboy
őstag
válasz
Achill3uS #1459 üzenetére
Ezt a hutot majdnem megrendeltem, de a forumokban olvasottak alapjan lemondtam rola! Problemak vannak a minoseggel es a hutoventi hatekonysagaval! Ez orvosolhato lenne, de Core 2 Duo procival 1.6V kornyeken problemas a teljesitmenye! Nezz utanna, ha komolyabban erdekel, de akkor inkabb erdemesebb a Swiftech Peltier (226W) elemmel egybeepitett CPU blokkjat megvenni! [link]
[Szerkesztve] -
-
Zull
senior tag
válasz
Achill3uS #1058 üzenetére
Ez igy szimpi: PC6400C3 TWIN2X 3.0-4-3-9 @ 2.2V Micron D9GKX (B6-25E)
Egy baj van... Csunya boltosbacsik csak az irjak oda hogy corsair meg hogy 800mhz, meg hogy hagy mega... ARGHHH Vki vmi mas, tobbet hasznalt elnevezeset tudja esetleg ennek? Mert igy '' PC6400C3 TWIN2X'' nem nagyon irogatjak ki... Kivulrol meg lehet mondani hogy ezek mien chipeket tartalmaznak?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #1060 üzenetére
persze.. en azert mondtam, hogy ilyen celra ne vegyen draga muszert.. logikus, hogy ha valaki itt kerdez ilyen dolgot es csak azert akar venni egy multimetert, hogy kimerjek egy cpu feszt, akkor az nem ipari celokra szeretne a nap 25 orajaban hasznalni a kis muszeret
apropo, minosegi cucc.. errol mi a velemenyed? [link]
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
válasz
Achill3uS #991 üzenetére
Mitcsinaltatok ti egy hajszaritoval???
West: Mindjart megnezem, de ugy gondolom hogy a maglassulas miatt volt, vagy lehetett... Merthogy most nezem, es orthos alatt !!!71°C!!! alapfeszen... (orthos most kihajtja) Szted ignore-oljam a hofokot az alaplapban?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #591 üzenetére
keressel ra az odairt kodra es rajossz, hogy az a kod mar szerepel a listaban valahol..
nem fogok mindenhova neveket irkalni.. sot.. mar azon is gondolkoztam, hogy kiszedem a neveket.. elvegre ebben a dolgoban nem sok szerepe an a ''tudas''-nak...
az is biztos, hogy csak 1.3 es 1.6 voltos teszt lesz.. legalabbis en azokat fogok csinalni.. 1.3 az ''alapfesz'' miatt, 1.6 pedig amiatt, mert azt meg pont lehet huteni egy extremebb leghutovel..
tudatosult bennem, hogy nem sokat jelent egy proci tunigja szempontjabol, hogy 1.3 volton mit megy.. inkabb csak tajekoztato jellegu.. lehet, hogy 1.6 volton egy tok gagyi cpu fog buntetni (bar erre eleg kicsi az esely) -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #215 üzenetére
olvasd mar el legyszi megint, amit irtam.. ugy latom nem tiszta.. pont azt mondom, hogy a trimmer csavargatos modszerrel nincs baj, mert a lap arra nem allergias.. de amikor kapcsoloval adod meg neki a feszt hirtelen, akkor leveri a lapot..
NEM lehet trimmerrel jatszani, ha a ramokat olyan idozitesekkel inditod pl. amikhez nem eleg a biosban adhato maximum 2.45volt es nem lehet trimmerrel feljebb csavarni 2.6 volto.. egy megoldas van, ha menet kozben csavarod feljebb 2.6voltotl.. de NEM tudod, mert nem indul a gep.. nem ertheto?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #210 üzenetére
nem gondoltam, hogy benezed ilyen szinten a dolgot.. mondjuk azt vartam, hogy valaki feltegye ezt a kerdest.
megprobalom erthetoen leirni, hogy mikent mukodik ez a dolog..
a post utani feszemelessel ket gond is van.. tegyuk fel, hogy a memoriaknak mar olyan feszt adnek (2.8v+) ami nelkul a gep mar be sem postol (lattunk ilyet regebben a procifeszeknel)
ez az egyik, ami miatt nem megoldas.. a masik problema az, hogy mar regebben is eszrevettem, hogy pont az overvoltage baromsag egyik mellekaga az a funkcio, hogy akkor is power off-ba veri a lapot, ha tul nagy mertekben valtozik a feszultseg..
lehet, hogy a trimmer csavargatasaval a ddr2 feszt 2.4 voltrol win alatt fel tudod csavarni 2.9 voltra, de ha egy kapcsoloal egybol 2.9 voltot adnal 2.4v helyett, akkor lezuzza a lapot a vedelem..
ettol fuggetlenul dolgoznuk a voltmodon.. egy probat meger -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #203 üzenetére
attol felek, hogy nem veletlenul nem publikaltak voltmodot a ds4/dq6-hoz..
az a baj, hogy valoszinuleg az elektroknika nem a bios-ban beallitott ertekeket osszesiti es nem engedi elindulni a lapot (folyamatos reset-eles) hanem post elott csinal egy feszultseg monitorozast.. ha tul magasak az ertekek, akkor nem engedi elindulni a lapot
azert en mindenesetre probalkozom tovabb.. a chipset kb. ugyanannyira huzhato azonos feszen, mint a p5bd-ben
Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest