Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
a cl3= cas lateny 3. Ez gyártónként változó hogy az egyes modulok milyen konkrét időzítésekkel adják a cl3al vagy cas3-al jelölt modulokat, de murénánál a cruicalok 3-3-3-9-en mentek 850en. A tuning is hajt, meg az hogy ha veszel valamit, akkor az miért nem működik nálad és másnál meg mért megy fíling. Pl van egy szkennerem is, zsír új volt mikor előrször használtam és nem csinált értékelhető képet, fel voltam robbanva, amikor visszavittem és zsír képeket csinált a boltban, és be kellett vinnem a gépet hoghy elhigyjék nem kamuzok, aztán egyik spanál szkenneltem vele dolgokat, mert sürgős volt, és azóta tökéletesen működik. Pedig azzal se csináltam semmi különöset. De ilyenkor hidd el idegbajt lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest