Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
hali
Jorus,, már bizti nem emlékszel rám, de vagy kb.2hónapja szenvettem 6300-as cpu-mal tuning szempontjából,és te akkor segitettél, vagyis irtál egy pár sort hogy kell megálapítani,mi a korlátózó tényező a tuningnáll,( Aramok tesztelését, nem akarom most leirni neked ami te irtáll kb --Ekkor a procid 2380mhz-en 340X7-en menne a Ramok pedig 1024MHZ efektiv orajelen ezt már valoszin.. nem fogják birni (Aconfig alul)
akkor arra következtetésre jutottunk hogy a ram a kizáró tényezö a tun,és nen a CPU akkor a ram megállt 319-320MHZ-n,ekkor enyit birt???az kb 950MHZ-ét jelentett a ramnak
namármost viszont cseréltem procit 6420-as és amit leirtál mégegyszer elkeztem teszt és mostmár
a 340fsb 340X8, és aramok mennek 1024mhz-én akkor ezekszerint mégis csak a procival volt a gond az nembirta a tuningot!
vagy ennél a procinás a nagyobb szorzó miatt ami 8-as, már nem olyan beállitásokkal kellene leteszt a ramokat??
ha tudsz válaszólj már légyszi, vagy valaki aki érti hogy miket hordtam itt össze,, Jorus gond érted,?
hali
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs