- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Koszi! Az a helyzet, hogy ha minden igaz, olcson (nagykerbol) tudok beszerezni Kingmax RAM-ot (ezen kivul csak noname RAM-okat lehet ott kapni), igy az arkulonbseg tuningramhoz kepes (2x1 Gigaval szamolva) kb. 30 ezer volna, ami nem keves... ugyhoz ezert ragaszkodom ehhez a megoldashoz.
Meg egyszer koszonom a segitsegedet! -
Soak
veterán
Ugyan ezt tudom mondani ,hogy akár 500 Cl1,5.... meg 500 Cl3 (2gb) közel sem olyan gyors mint mondjuk 800CL 4 . De sajnos a proci is erősebb tehát nehéz mondani, de Am2 vs 939nél látszik.
Más: Kérdéses lehet egyátalán ,hogy 865 vagy 975?Egyértelmü ,hogy az utobbi
[Szerkesztve] -
Márton
nagyúr
''tehát minél magasabb órajelen hajlandó menni, akár cl5-ön is, annál gyorsabb lesz a konfigod ''
én ezt még mindig nem értem, mert pl. a ph-s core2duos alaplap tesztben igen jó eredményt ért el a 865PE, azért mert jók az időzítései a dual ddr400-nak.
Most akkor még cl5-ön is használhatobb egy ddr2-es rendszer?
Nyugtassatok meg, hogy a szintetikus teszt az 1 dolog, a valós alkalmazásokban (kódolás, vinyó müveletek) nemigen van különbség egy 975 és 865 chipset között. -
animatrix11
őstag
na igen e4300-as de később lehet hogy nagyobb proci lesz benne és akkor jól jöhet még a jobb lap ennyi és ez igy logikus (vagy nem
)
dfiból nemtom van e 965-ös mert azt preferálnám leginkább (persze ha nem kelrül 70kbe mint egyes dfi-k)
ha nem akkor marad az asus p5b deluxe -
Mankó
veterán
Hát igen a Kingmax az már csak Kingmax. Egyoldalas borda bnélküli memekrél van szó. Alapfeszük 1.8V én 2.1-en hajtottam őket. Éppen ezért gondoltam, hogy a memók nem bírták. Mindegy , hogy ez többet ne fordulhassson elő kicserélem Geil 800ra őket. Azoknak menniük kell 920on nem? S mégis csak van rajtuk borda.
-
Lalaboy
őstag
A 965 nem komalja a C3-at, de a 975-nek meg jol jon! C3-ban a 975 tutira veri a 965-ot, de C4-ben az osszehasonlitas mar erdekes! A 975-os (volt)lapomban a ramjaimat mindig C3-ban hasznaltam, a 965-ben pedig C4-ben, igy nemtudom igazabol osszehasonlitani oket! A 975-os C3-ban DDR800-on kicsivel gyorsabb Everest eredmenyt produkalt, mint a 965-ben C4-ben, 4:5, 1000Mhz-n hajtva!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
-
törölt tag
Én úgy tudom, a WS-ek mod nélkül is nagyon hasítanak. (Ld.: Soak hozzászólása.)
XBX2-t sem lehetetlen szerezni: ha kicsit visszaolvasol, s megkéred a megfelelő fórumtársat, talán Neked is jut egy ilyen lap!
Viszont látom, 3600 MHz-en megy a procid...ha minden klappol a rendszerrel, szerintem felesleges új lapot venned...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest