- Magisk
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Gorneck #1131 üzenetére
Köszönöm... =(
Ezekkel a tesztekkel kezdtem, de én igazából tapasztolatokra lettem volna kiváncsi, sajna attól hogy abban a tesztben sikerült vkinek vmit elérni az sztem nem tükrözi hogy általában mennyire is tuningolható a lap...
Thx ismét
Én mint tudatlan eddig az S3 és a p5b dlx és az abit max-ot néztem... de vkinek vmi konkrét tapasztalata?
[Szerkesztve] -
animatrix11
őstag
válasz
Gorneck #1105 üzenetére
igen 800as ramot veszek amit hátha megy feljebb is
azt tudom hogy a 4300-hoz max 400on megy de akkor 100%os tuning
de nem mondtam hogy életem végéig aza proci lesz benne, kébőbb jól jöhet még a jobbfajta lap, ram, bár az a proci ha jól lehet húzni ki fog szolgálni engem sokáig -
animatrix11
őstag
válasz
Gorneck #1095 üzenetére
dfi totyikban utána kérdezek annak a dfinek azért
abit alapból nem veszek (bocs ha esetleg belegázolék a lelki világodba de utálom)
asusal csak az a bajom hogy jó meg gyors meg minden csak megy tönre mint állat sokat visszavisznek (szervizes srác mondta)
ugyhogy egyenlőre -
FireKeeper
nagyúr
én úgy emléxem a giga rukkolt ki vele először. pont a ds3-mal, a ds4-gyel, meg a dq6-tal (a nevükben a d betű erre utal, d mint durability). ott volt a nagy diagram hogy ezek a szilárdelektrolitos (asszem aluminium-polymer) alapú kondik !állítólag! 6szor tovább bírják mint a hagyományos kondik. meg hogy eddig csak a szerverlapokon voltak ilyenek. aztán jött az abit az aw9d-max-szal, ott is reklám lett belőle hogy csupa ilyen kondi, aztán meg az asus a p5b-e plus-szal...
-
FireKeeper
nagyúr
lehet hogy direkt van egy pár füstölős-kondis verzió, hogy mindenki drágábban ds3-at vegyen
egyébként okos dolog ez, mármint a gigabyte részéről, azzal hogy ezt a kondis dolgot kitalálták, mert így az átlagjúzer úgy van vele, hogy inkább kipenget több pénzt, hogy a lapja többet bírjon, pedig amd-s lapból én még nemláttam csupa szilárdkondis verziót, mégse hullanak mint a legyek... persze ha szarok a kondik az más tészta (az abitnak volt asszem ebből botránya, hogy jó lapok mentek tönkre rossz minőségű kondik miatt, aztán átváltottak rubyconra. egy haverom az én régi rubycon-kondis is7-e-met használja még most is....). ja és már az asus meg az abit is beszállt a vakításba
[Szerkesztve] -
k.t.a.
senior tag
Eddig amit olvastam teszteket, elég jó képet festenek a C2D DDR1 párosról. A különbség elhanyagolható, még DDRII800 esetén is, sőt volt olyan teszt ahol az i865 chipset szerepelt jobban a ddr1 memókkal, de többségében 3%-os lemaradással küzd a ddr1. Ami viszont teljes mértékben a 965 és 975-ös chipset-ek felé billenti a serpenyőt az a tuning. Amiért érdemes lehet váltani az csak a tuning illetve a jobb vga-k csak pcie-n találhatóak meg, más részemről elhanyagolható. Egész szép a helyzet, főleg ha azt nézzük, hogy a tesztekben (játék és tömörítés), a 865-nél vissza volt osztva 4:3-ra a proci:memó.
-
k.t.a.
senior tag
Mindjárt átnézem az egész topikot is, de ha azt venném, akkor is ddr1+agp lenne a kezdeti felállás, és azt a lapot is lecserélném az biztos. Annyi lenne a különbség, hogy nem 14k hanem 16k menne a kukába utána. Következő fejlesztésem már bírni fogja lap+ram+vga váltást, így szvsz nem alternatíva.
-
k.t.a.
senior tag
Az lenne a helyes út, de türelmetlen vagyok. Így meg bukok egy alaplapot (14k mínusz amiért elpasszolom), de legközelebb már egy procival kevesebbet kell venni. És addig tudok programozni két magra, és szvsz még így is gyorsabb lesz egy 2800+ bartonnál. És nem tervezem hosszú életűre a dolgot, max március.
[Szerkesztve] -
-
Mankó
veterán
Nekem végül is elég a 400as fsb. Főleg, hogy a memória is csak 667es lesz. De az nagyon jó lenne ha az legalább menne.
A heat-pipe-os megoldás ugye jobb lenne a tuning szempontjából, de talán a 400as fsb-vel a sima is megfog bírkózni. Másrészt meg azért gondoltam, mert azt olvasgattam itt, hogy a deluxe-nál finomabb az összhang a memória és a proci között.
Ezek fényében melyik a jobb választás? -
-
-
dragonfx
veterán
gyakorlatilag semmit
magas fsb-t tudjon(400+), legyne rajta 3 pci slot, ne legyne összeférhetetlena ramokkal, win alól lehessen biost flaselni nekem ezek számítanak többi enm érdekel.
Amugy egy iylne 965ös lapban mekkor a amx. ramfesz. amit lehet adni???
Neked pl elmegy 3.2-3.4 környékén a ds3-ban a procid?
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest