Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
animatrix11 #1143 üzenetére
Az ULi vette meg.
-
törölt tag
válasz
animatrix11 #1137 üzenetére
Igazat adok én sajna az epox lapokkal voltam igy 3* cseréltettem utána lett abitom.
Lg termékeim véletlenül sem lesz semmiben.Valakinél bevált nálam sajna se cd író,se combó,se dvd íroban nem jőtt be mindet gariztatnom kelett+utánajárás.
Sajnos nem vagyunk egyformák ezért is van ennyi deszka valakinek a sárga szin teszik azért vesz olyant.
[Szerkesztve] -
Tipe
tag
válasz
Nekem, mióta eszemet tudom (kis túlzással, mert inkább csak 8 éve) ASUS vagy ABIT lapom volt csak. Az előítéleteim cserébe sikerült teljesen levetkőznöm, mert mindkettővel akadt már problémám. Itt egy alaplapi hangkártya tűnt el örökre, ott egy alaplapi lan ment a levesbe és ráadásul mindkét márkából állt meg már 1-1 nálam végleg. Cserébe a számítástechnikában sztem minden teljesen kiszámíthatatlan, az hogy mi mikor áll meg random faktor. Ezen két márka mellett viszont sztem az szól leginkább, hogy több esélyt ad a jóra és többet lehet lapjaikból kihozni. Én most épp ABIT-ot vettem 3 napja, melyet hosszas vacilálás előzött meg. Ebben az árfekvésben ASUS-nak ugyanannyira jó lapja van. Nálam igazából a fórumon olvasott vélemények, tapasztalatok voltak, amik ilyen irányba döntötték a mérleg nyelvét.
Természetesen ez csakis a saját véleményem és biztos, hogy más márkák szintúgy kitűnő termékeket tudnak készíteni, csak az engem nem érint! -
Gorneck
legenda
válasz
Ez elég hüle felfogás sztem...939 alatt pl abit volt az egyetlen használható gyártó a rohadt drága dfi mellett. A többi leves...
Esetleg bővebben ezt?! ''gigabytera meg irtak egy nagyon furcsát az egyik oldalon''
Amúgy Én nem tapasztaltam ilyen melegedést...ez akár pasztázás és szellőzés függő is lehet vagy épp tuning.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
animatrix11 #1123 üzenetére
Bim barátom ő is vett egy gigabyte lapot de azt mondta,hogy ha előbb kijőtt volna az abit a AB9 Quad GT akkor azt vett volna aw9-ből nem tudsz akkora tuningot kihozni mint egy gt-ből.
Szóval elég megosztott a vélemény.
De köszönöm az infokat neked is. -
törölt tag
válasz
Igen de mivel én abit párti vagyok és Gorni barátomtól vásárolt anno IC7-G lapja ill a mostani ABIT-AW8 maxom meggyőzőtt igy ne haragudj nem váltok semmi pénzért.
Abban viszont kételkedtem és meg is kérdeztem ők mire voksolnának aw9-max ill
AB9 Quad GT arra azt a válszat kaptam inkább a gt tehát bizok benne jó választás.
Ha nem tudom Gorni barátom merre lakik és imádom a friss kacsamájat. -
Tipe
tag
válasz
Amennyiben egy kis keretbővülést meg tudsz oldani, én mindenképp Abit AW9D-MAX-ot ajánlom, egyrészt saját tapasztalat, másrészt a fórumjában is látható a sok elégedett tuningos arc!
-
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11 #1120 üzenetére
Akkor meg nézegesd jól meg a lapokat amiket felsoroltam...amelyik elnyeri a tetszésed/felszereltégben is elég azt vedd meg. Az általam felsorolt lapok szinte mind jók tuningra...bár én AB9-et és a P5B-t kihagynám. HP, két lan...stb sem kell, akkor ismét kiesik pár lap.
Giga eredmények meg itt olvashatók: [link] -
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11 #1118 üzenetére
Ha kell a sok extra akkor ezeket érdemes venni:
Abit AB9 QuadGt
Gigabyte DS4
Asus P5B Dlx.
Döntésben pedig ár/kialakítás döntsön hisz azonos órajelen alig van különbés a lapok között.
Ha kevésbé felszerelt, de jó lap kell:
Gigabyte DS3 vagy S3.
Abit AB9.
Asus P5B. -
Vigneau
félisten
válasz
animatrix11 #1094 üzenetére
No, látod ezért nem értettem az utolsó mondatod.
De a többiek is megadták már a jó tanácsot. Egy príma 965-ös lap kell Neked. Az Abit AB9 QuadGT valóban igen jó választás lehet. -
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11 #1106 üzenetére
Ezzel én is így vok...DS3 best buy számomra még mindig. Semmi extra ás megy mint állat...
Még mindig 965-ös lapot ajánlanék...de semmiképp p5b dlx-ot.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11 #1101 üzenetére
Nem nehéz jó ramot találni hisz egy 4300 sose fog annyit menni, hogy nagyon jófajta ram kelljen hozzá...
Szal ani már akkor is örülni fog, ha 400at visz majd a 4300as tuning procija. -
válasz
animatrix11 #1094 üzenetére
Azt én (is) írtam, bár nem egészen így.
6300, 6400-et azért nem érdemes 975-ös lapba tenni, mert nem mennek olyan magasra FSB-ben, mint a 965-ösök, tehát nem fogod tudni rendesen kihajtani a procit az alacsonyabb szorzók miatt. (Persze, ha nem számít a tuning, akkor ez másodlagos természetesen.) A szóban forgó ''kis proci'' az e4300 volt. Ennek már 9-es a szorzója, tehát olcsóbb RAM-okkal is el lehet érni szép eredményeket vele. Namost, ha vki vesz egy olcsó procit, meg olcsó RAM-ot, akkor nem logikus, hogy vesz alájuk egy drága lapot. Tehát nem hülyeség, mindössze nem logikus.
[Szerkesztve] -
válasz
animatrix11 #1093 üzenetére
Olvastad a PH!-s tesztet? [link] Első oldal, kép alatti első mondat.
Egyébként az i975X chipset már a C2D-k előtt is létezett, tehát olyan alaplapot is találsz, ami ugyan 975-ös, mégsem tudsz conroe-t tenni bele, mert ugye a C2D-khez még mókolniuk kellett a gyártóknak az energiaellátással. Ha jól emlékszem 2005 végén már volt 975-ös lap forgalomban, míg a p965 csak 2006 nyarán jött ki.
-
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11 #1093 üzenetére
Ha ki is használod, akkor igen...de én akkor inkább abit ab9 quadgt-t vennék.
-
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11 #1087 üzenetére
Sztem egy ''átlagos'' jól felszerelt 965 is elég lesz...DS3/DS4/P5B/P5B Dlx.
-
válasz
A trendeket figyelve az a helyzet, hogy a 975-ös chipset kifújt. A jövő úgy néz ki épp a 965-ös chipset. (Arról nem beszélve, hogy újabb is.
) Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy elkötelezett híve vagyok a 975-ös chipsetnek.
-
Vigneau
félisten
válasz
Az utolsó mondatod kifejtenéd kicsit bővebben? Nem értem...
-
Gorneck
legenda
válasz
animatrix11 #1084 üzenetére
Proci milyen?
-
Vigneau
félisten
válasz
animatrix11 #1084 üzenetére
Ami engem illet, kettejük közül az Asus-t ajánlanám. Bőven szalad 500-as FSB fölött is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest