- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nem is tudtam hogy ez a topik létezik!
Nos kiveséztük már egy másik topikban a ventivel kapcsolatos kérdésem, de azért titeket is megkérdeznélek mert azért mégis a topik neve tx3.
Minap arra lettem figyelmes, hogy kerreg a ventilátor.1200-as fordulatnál viszonylag halkan, de feletti értékeken már erőteljesebb!
Ti mit gondoltok?
-
chris0000
őstag
elég alapos vok mikor rárakom a hűtőt a procira.
ha nincs húzva a gyári hűtő is elviszi simán.
lehet sok neki a húzás.
msi p55-gd-65 lapom van és mindent automatikusan állított be.(OC GENIE)
így nem kell a biost állítgatni.gombnyomás és kész.
lehet vmit mégis nagyon megemelt?bios mélyvízhez nem értek.
2 éve így megy a gép.ahogy megvettem azonnal oc genie és semmi gond.
nem fagyott soha,minden ok csak gondoltam veszek 1 jobb,nagyobb hűtőt. -
SkyS1gn
félisten
-
ryger
aktív tag
Az a potmeter dolog jo otlet mert gondolom ha le van szabalyozva a TX3 meg mindig eleg lehet az 1-2 magos procik hutesere. Jatek nincs tervben, szinte csak netezes lesz a gepen a jovobeni lapokon meg mar lesz normalis vezerles remelhetoleg(marmint ami megint hozza kerul).
Orok halam
-
ryger
aktív tag
Koszonom a gyors valaszt eloszor is! Engedelyeztem a Smartot de mint emlitettem nem viszi 3000 rpm ala a gyarit aztan felraktam a SpeedFan progit de azzal sem sikerult befolyasolni semmit de akkor megrendelem a TX3-at es ranezek az altalad emlitett Easy Tune-ra is. Remelem minden olyan siman fog menni ahogy azt en elkepzeltem.
Koszi szepen!
-
CaL!BeR
csendes tag
Köszi a gyors választ! Majd leteszteljük terhelve is.
Csak megnyugtatásként kérdezem, mert egyik haver kért meg hogy cseréljem le neki a hűtőt és nekem kicsit melegnek tűnt a felrakás után ekkora hőfokkal idle-ben.
2300 - 2400-as fordulaton megy a venti és úgy 38 a max alapjáraton. Az én procim és AC 13 Pro-m ugyanekkora fordulaton "kicsit szellősebb" házban kb 10 fokkal hűvössebb, ezért találtam kissé magasnak. Habár lehet hülyeség ehhez viszonyítani mert teljesen más cooler és sok befolyásoló tényező lehet, de nem tudtam mi az elfogadható érték egy TX3-asnál. Köszönöm segítő válaszod!
-
janihunk
senior tag
Hát mivel nem hiszem hogy el fog férni a házban így az oldala le lesz véve. Ilyen házam van Beleférne amúgy?
-
Ventur@
senior tag
Köszöntem az infót
. Egy TX3-as ventilátora van a TX2-n, mivel az alap ventilátor tavaly megadta magát. Olcsóbb volt így, hogy egy TX3-é ment rá (talán valami 1000-1500 Ft-ért vettem és teljesen új volt a ventilátor)
. Hanggal meg nincs gondom. Igaz az a hallásom sem a tökéletes
.
-
-
törölt tag
-
bocsika
aktív tag
Már elnézést, de még mindig hülyén halok meg. Szépen körülírtad. De egyszerűbb lett volna konkrétan belinkelni. Mivel nem sok információ van kiírva és a képek is szerintem illusztrációk. Az L verziót sem tudom mi lenne mert semmi ilyesmiről nincs leírás itt. Jelenleg az alaplap szabályozza a fordulatát. Lövésem sincs hogy most ez sima vagy PWM-es.
Szerelés. Akkor ha leszedjük a régit akkor annak a felfogatópöckeivel ezt is fel lehet rakni? -
-
nemtabo
aktív tag
Hi!
775-ről pályáztam 1156-ra Asus P7H55D-M Pro core i3 540. Pár éves hyper tx 3-et (RR910HTX31093201663) akartam áttenni. Természetesen nem ment, hagytam. Most olvastam a hozzászólásodat, leszedetem a gyári hűtőt csavaroztam kintebb mind a négy lábat, akkor túl széles, csak két lábat, akkor sem jó. Megállapítottam, hogy nem lehet felszerelni.
A CM honlapján korábban az 1156-os prociknál lévő tx3-nál csillaggal az a szöveg van:
A szállított tartozékok ország vagy terület által különbözhetnek. Állj meg a helyi elosztóddal további részletekért.A tx3 (fan bracket version)-nál már egy fekete vszleg csúsztatható sin van, amivel be lehet állítani a szélességet.
Egyénként én mindíg irigyeltem a jó amd-s felfogatást, és nem nagyon bízok ezekbe a műanyag feszegetős lábakba.
Alapon 30fok munkában 55 fok a gyári hűtővel a proci. Csak keretes felfogatású tuning hűtőt nézek erre.Egyénként nagy telitalálat ez a tx3, nagyon meg voltam vele elégedve, ár-érték arányban verhetetlen.
-
Retroboy88
csendes tag
én raktam rá de nem ez az első amit feltettem, előtte lévő vasam Q6600 on tx2-es volt és az jól tartotta a 39-41 fokot.. csak mivel az nem volt jó erre és gyorsan kellett egy új hűtő, így ez lett
1 egész tubus pasztat nyomtam alá rendesen rajta van a cooler is... stabilan áll megse moccan.
-
cidalain
veterán
azért nem tetszik a pc-probe mert ott is csak ki-bekapcsolni lehet a Q-Fant, sebességet állítani nem tudok.
úgy nézegettem, hogy mivel ez nem egy csúcskategóriás lap, ebből kihagyták a gyárban a CPU hűtő sebességállítását, csak az automatát hagyták benne, de az ugye nem a silent hanem az optimal üzemmódra van belőve...
ezért kell egy progi amivel lejjebb tudom venni.
ma kipróbálom az nTune-t, ha azzal sem megy akkor visszatérek a SpeedFanhoz, és megpróbálom azzal belőni -
Den Hadnagy
senior tag
Most akciósan tudnék venni 4,5k-ért AC-t, csak a cooler-fórumban azt írták nekem, hogy a freezer nem szerelhető fel úgy, hogy hátrafele fújjon. Viszont a CM hangosabb állítólag.
A többi - általam felsorolt - szempontnak is ugyanolyan mértékben tesz eleget a 2 hűtő? Főleg a minimális fordulat dolgában kérdem.DH
-
renato
aktív tag
jó, ez mind oké, az enyémre is felment úgy ahogy, de ez a patent kábé annyira biztos, mint az, hogy hullarészegen nem hányom szét az agyam.
pl. azok a műanyag pöckök nagyon gagyi minőségűek, ránézésre is, kivitelezésre is.
nálam a lefogató pöckök közül egy már nem is tölti be funkcióját olyan erősen mint a többi, ez kézzel is érezhető.lehet a giga p35 lapoknál szopás felrakni, de attól a hűtő rögzítése ugyanolyan bóvli megoldás. ennél még a régi intel 478-as keretes leszoritósdi' is ezerszer jobb volt.
-
-
alibaba78
őstag
Az sajnos lehetetlen, mert csak ez az egy fajta van itt. Lehet, akkor a zalman lesz. Giga p55-us3l lapom van. A molex 3 pin az nem ugyanaz, mint a 4 pines, csak 3-al?
mod: Hozzaertesem: 0. Tapra csatlakoztathato, fix sebessegu ventit vegyek, vagy olyat, amit az alaplapra tudok kotni? Bar azt is csak ventiszabalyzoval lehet befolyasolni, nem?
-
gabber9511
csendes tag
igen valszeg, nálam a CORE-k (magok) nem nagyon mennek 50fok fölé akámilyen játékkal nyomom GTA4 vagy arma 2 akkor is 50c alatt van nálam múltkor 2400-on pörgött mikor a biosban néztük de mikor jáccok hallom hogy felpörög tuti hogy arra törekedik hogy ne nagyon menjen 50c fölé cpu mag(jai)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest