Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Igen, vágom. bejelöltem neked a pöcköt, amit ki kell akasztanod. A fekete tetején van egy nyíl, arra felé fordítsd el teljesen amíg tudod (egy negyed fordulat). Ekkor húzd fel a fekete darabot teljesen. Ekkor már csak az egyik pöcköt kell kicsatolnod. Ha felülről nézed a fekete darabot, akkor az egyik felén van a nyíl. Az alatta lévő pöcökkel nem kell foglalkoznod, csak a másikat a túloldalon kell kipattintani, és közben felfelé húzni a fekete darabot. Ekkor majdnem lecsúszik az egész, de egy kis műanyag kiálló darab miatt még nem fog szétjönni. hogy azt kikerüld a nyíl ellenében el kell 90 fokkal fordítanod a feketét, és akkor más könnyen szétjön.
-
sgergi
veterán
Most szedtem szét 32 másodperc alatt, tehát még próbálkozz kicsit.
A feketét húzd fel amíg tudod, és onnan a 2 pöcökből már csak az egyiket kell kiakasztani, mert úgy van kiképezve, hogy a másik simán lejöjjön. Az mindegy, hogy merre van forgatva, mind a 2 esetben csak az egyik pöcök tart, a másik lecsusszan. Ha a pöcök kiakadt, akkor onnan már csak szét kell húzni a 2 darabot, de figyelve, mert van egy kis kiálló rész az egyik oldalon. Tehát amikor a 2 pöcök már kiakadt, akkor húzd széjjel, és forgasd a feketét, lesz egy pont, ahol szétesik magától.
-
sgergi
veterán
-
sgergi
veterán
Cm-nél lehet kapni 1156-os lefogatót, de az tx2-höz nem lesz jó, csak azokhoz, amik eddig háttlappal voltak felszerelhetők. (szerintem) De, ha lehet majd tx2-höz kapni, akkor jó lesz.
-
sgergi
veterán
Szerintem 1 venti is elég olyan 1100-1300-as fordulaton, és annak nem sok hangja van. Monjuk ki lehet próbálni 2 db 8-900-on járó ventivel, hogy melyik a halkabb és hűvösebb megoldás, de szerintem az 1 ventis nyerne.
A te példád is jól mutatja, hogy nem kell ennek a bordának nagy légszállítás, elég egy kis szellő is, hogy áthűtse. -
sgergi
veterán
Fel lehet, de szerintem nem sok értelme lenne. TX2-nél, ha 1 darab de nagyobb légszállítású ventit raksz fel, akkor a hang sokkal nagyobb mértékben nőtt, mint amennyit a hőmérséklet csökkent. A tx bordában az a jó, hogy kis légszállítású, halk ventivel is alig csökken a teljesítmény.
-
Toika
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged