- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Igen, vágom. bejelöltem neked a pöcköt, amit ki kell akasztanod. A fekete tetején van egy nyíl, arra felé fordítsd el teljesen amíg tudod (egy negyed fordulat). Ekkor húzd fel a fekete darabot teljesen. Ekkor már csak az egyik pöcköt kell kicsatolnod. Ha felülről nézed a fekete darabot, akkor az egyik felén van a nyíl. Az alatta lévő pöcökkel nem kell foglalkoznod, csak a másikat a túloldalon kell kipattintani, és közben felfelé húzni a fekete darabot. Ekkor majdnem lecsúszik az egész, de egy kis műanyag kiálló darab miatt még nem fog szétjönni. hogy azt kikerüld a nyíl ellenében el kell 90 fokkal fordítanod a feketét, és akkor más könnyen szétjön.
-
sgergi
veterán
Most szedtem szét 32 másodperc alatt, tehát még próbálkozz kicsit.
A feketét húzd fel amíg tudod, és onnan a 2 pöcökből már csak az egyiket kell kiakasztani, mert úgy van kiképezve, hogy a másik simán lejöjjön. Az mindegy, hogy merre van forgatva, mind a 2 esetben csak az egyik pöcök tart, a másik lecsusszan. Ha a pöcök kiakadt, akkor onnan már csak szét kell húzni a 2 darabot, de figyelve, mert van egy kis kiálló rész az egyik oldalon. Tehát amikor a 2 pöcök már kiakadt, akkor húzd széjjel, és forgasd a feketét, lesz egy pont, ahol szétesik magától.
-
sgergi
veterán
-
sgergi
veterán
Cm-nél lehet kapni 1156-os lefogatót, de az tx2-höz nem lesz jó, csak azokhoz, amik eddig háttlappal voltak felszerelhetők. (szerintem) De, ha lehet majd tx2-höz kapni, akkor jó lesz.
-
sgergi
veterán
Szerintem 1 venti is elég olyan 1100-1300-as fordulaton, és annak nem sok hangja van. Monjuk ki lehet próbálni 2 db 8-900-on járó ventivel, hogy melyik a halkabb és hűvösebb megoldás, de szerintem az 1 ventis nyerne.
A te példád is jól mutatja, hogy nem kell ennek a bordának nagy légszállítás, elég egy kis szellő is, hogy áthűtse. -
sgergi
veterán
Fel lehet, de szerintem nem sok értelme lenne. TX2-nél, ha 1 darab de nagyobb légszállítású ventit raksz fel, akkor a hang sokkal nagyobb mértékben nőtt, mint amennyit a hőmérséklet csökkent. A tx bordában az a jó, hogy kis légszállítású, halk ventivel is alig csökken a teljesítmény.
-
Toika
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Íme az új Android Auto!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest