Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
CM H TX3 hűtőm van az alaplap MSI K9N Sli. Szeretném a ventilátor fordulatszámát csökkenteni. Próbálkoztam aspeedfan nevű programmal de ott az istennek sem jöttem rá (leeht béna vagyok) hogyan tudom igény szerint állítgatni a forulatszámot. Kérdésem az tud e valaki ajánlani olyan progit amivel egyszerűen minden hókuszpókusz nélkül lehet szoftveresen a fordulatszámot szabályozni. Sokfelé keresgéltem, olvastam de még használahtót nem találtam.
-
vidra1221
tag
CM H TX3 hűtőm van az alaplap MSI K9N Sli. Szeretném a ventilátor fordulatszámát csökkenteni. Próbálkoztam aspeedfan nevű programmal de ott az istennek sem jöttem rá (leeht béna vagyok) hogyan tudom igény szerint állítgatni a forulatszámot. Kérdésem az tud e valaki ajánlani olyan progit amivel egyszerűen minden hókuszpókusz nélkül lehet szoftveresen a fordulatszámot szabályozni. Sokfelé keresgéltem, olvastam de még használahtót nem találtam.
-
vidra1221
tag
-
vidra1221
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Arc Raiders
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest