- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Értem.
Hát nekem giga lapom van és azt írják csak annál jó, de én az Easy Tune 6 programmal szépen be tudtam állítani.7%-ra van állítva a venti kezdésnek 1100-at forog így és 28C°.
Egyébként a 2000 az nem a full fordulataNekem is alapból 1700-on ment és a biosból én sem tudtam beállítani az istennek sem.
-
LamaCube
addikt
Ha jól értem azt szeretnéd elérni, hogy hangtalan legyen a hűtőd és az se gond, ha alapon 40C°-os. Ha jó a megérzésem, szerintem max, akkor éred el, ha lehúzod a ventit, mert nekem alapon 1000-1100-on forog és 28C°-os nekem is.
Vagy a gond az, hogy az alaplapod nem vezérli megfelelően a ventit? -
LamaCube
addikt
válasz
gainwardgs #3693 üzenetére
Uhh!
Azt nem apróztad el, de szvsz elég rá 1 is, mivel közvetlenül ott van a háta mögött egy 12-es kifele fújó, ha jól látom. -
LamaCube
addikt
válasz
BalaNce87 #3690 üzenetére
Hát a tx3 az nem ilyen felfogatású, mint a 212-es.
Én bepasztáztam bekattintottam a helyére és annyi. Mondjuk nekem meg sem moccant a procin a hűtő.Persze nem is tekergettem annyira. Egyformán húztad meg a csavarokat átlósan? Mondjuk, ha elcsúszik a procin a hűtő, akkor lehet sok a paszta. -
LamaCube
addikt
válasz
BalaNce87 #3688 üzenetére
A hőmérséklet magasba szökik, tehát soknak találod vagy a hirtelen megugrást nem találod normálisnak?
Nekem TX3-on28-29 C°-os alapon, amikor elkezdem terhelni nekem is gyorsan felmegy 40-42-re, de azután szépen ott is tartja.A crysis 2 demo sem vitte 44-nél feljebb, hardcore beállításon.
Tehát a hirtelen felugrás az szvsz nem probléma. -
LamaCube
addikt
válasz
Dr.gonzo #3649 üzenetére
Ott valami gebasz van. Az én konfigommal 3.8-ra húzva a proci 29C°alapon(1100-as fordulat mellett). Terhelve még nem sikerült 50 fölé vinni. Egyébként giga lapokon az easy tune progival lehet beállítani, de neked a melegedéssel van a gond, ahogy olvastam privátban. Tehát elsősorban azt kellene megoldani és utána a venti vezérlés az egyszerű.
Easy Tune 6 nitt tudod beállítani és utána ki is kapcsolhatod az easy tunet, mert utána szabályozza a következő kikapcsolásig: -
LamaCube
addikt
Nekem E8500-as procit 3.8-ra húzva idle 28C°-on tart. MW2 alatt sem megy fel 45-nél magasabbra. Persze 4 magos procinál lehet, hogy más a téma és nem elég neki.
A venti felfogatással nem értem mi a problémád. Egyszerű és tökéletes.
Persze én TX3-ról írok, de szvsz a tx2 sem rosszabb. -
-
LamaCube
addikt
válasz
neojohn #3560 üzenetére
Szia!
Egyáltalán nem nehéz berakni. Alaplapot nem kell kivenni. Normálisan le van rajzolva a használati utasításban, hogy mit kell csinálni. Adnak hozzá pasztát is. Mondjuk nekem inteles, de amd-hez se bonyolultabb ahogy néztem a rajzot.Nem lehet, hogy az alaplapod nem vezérli (c&q) a ventit valamiért?
-
LamaCube
addikt
válasz
kasza blanka #3557 üzenetére
Én easy tune-al állítottam be. (mondjuk az csak giga lapokon működik, ha jól tudom) és 900-ra lőttem be, de 1.1-en pörög alapon.
Nekem nem kerepel egyáltalán a venti.
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Kicseréltem az E8500-ös(3.8-on fut fesz emelés nélkül) gyári hűtőjét egy TX3-ra.
Idle 29°C 1700-as fordulaton. Load (everestes tesztel) 46°C 2300-as fordulaton.
A kérdésem a következő, hogyan lehetne leszabályozni a ventit, hogy terheletlenül kb. 1000-1200-at forogjon?
Mondjuk 1700-on sem hallom a hangját, de kipróbálnám más beállításon is. -
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A tx-3-an gyárilag van hűtőpaszta?
Köszi a válaszokat!
srry 2x ment
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A tx-3-an gyárilag van hűtőpaszta?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest