- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4023 üzenetére
Azt hittem csak Intelre lehet feltenni mind a negy iranyba mert a Brockenem is olyan, hogy az AMD-n csak le vagy fel nezhet a venti. Akkor ez igy csodas lenne. Egyebkent mi a hatekonyabb, szivni a bordarol a levegot vagy atfujni rajta?
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4021 üzenetére
Ja kerem ugy konnyu
akkor meg alszom ra egyet.
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4019 üzenetére
Ezt neztem ki en is de oriasi a taraja azert kerdezem meg elobb nehogy rafazzak a dologra
Koszke!
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick #4017 üzenetére
Be lehet tuszkolni
azert az nem gyenge
. Koszi a valaszt!
Szerk: milyen RAMmal probaltad?
-
ryger
aktív tag
Hi,
TX3 Evo-hoz probalt mar valaki tarsitani hovedos RAM-ot, hogy elfer-e vagy csak a normal rakhato melle? Nekem ugy tunik(meg nincs beszerelve), hogy siman elfer barmilyen modul tole.
-
ryger
aktív tag
Az a potmeter dolog jo otlet mert gondolom ha le van szabalyozva a TX3 meg mindig eleg lehet az 1-2 magos procik hutesere. Jatek nincs tervben, szinte csak netezes lesz a gepen a jovobeni lapokon meg mar lesz normalis vezerles remelhetoleg(marmint ami megint hozza kerul).
Orok halam
-
ryger
aktív tag
Koszonom a gyors valaszt eloszor is! Engedelyeztem a Smartot de mint emlitettem nem viszi 3000 rpm ala a gyarit aztan felraktam a SpeedFan progit de azzal sem sikerult befolyasolni semmit de akkor megrendelem a TX3-at es ranezek az altalad emlitett Easy Tune-ra is. Remelem minden olyan siman fog menni ahogy azt en elkepzeltem.
Koszi szepen!
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Egyik baratomnak most raktam ossze egy AMD Athlon 939-es gepet(nem rohog
) es a stock cooler nagyon hangos. Rabeszeltem egy TX3-as hutore (RR-TX3E-22PK-R1) mert ha ez a gep meghal attol meg hasznalhato marad a huto a kesobbiek folyaman is akar AM2/3 vagy LGA 1155-hoz is ha jol olvastam.
A trukkos kerdes, h a 3 pin-es alaplapi CPU Fan vezerlo mit tud tenni a 4 pin-es PWM csatival ha radugom? Van a lap biosaban egy kezdetleges venti vezerles de a stockkal nem megy 3100 ala de emeli a fordulatot amikor melegszik a helyzet.
Remelem ertheto voltames tudtok segiteni.
Koszonom elore is!
Szerk: a lap tipusa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest