Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Azt hittem csak Intelre lehet feltenni mind a negy iranyba mert a Brockenem is olyan, hogy az AMD-n csak le vagy fel nezhet a venti. Akkor ez igy csodas lenne. Egyebkent mi a hatekonyabb, szivni a bordarol a levegot vagy atfujni rajta?
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ja kerem ugy konnyu
akkor meg alszom ra egyet. -
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Ezt neztem ki en is de oriasi a taraja azert kerdezem meg elobb nehogy rafazzak a dologra

Koszke!
-
ryger
aktív tag
válasz
Pickle Rick
üzenetére
Be lehet tuszkolni
azert az nem gyenge
. Koszi a valaszt!Szerk: milyen RAMmal probaltad?
-
ryger
aktív tag
Hi,
TX3 Evo-hoz probalt mar valaki tarsitani hovedos RAM-ot, hogy elfer-e vagy csak a normal rakhato melle? Nekem ugy tunik(meg nincs beszerelve), hogy siman elfer barmilyen modul tole.
-
ryger
aktív tag
Az a potmeter dolog jo otlet mert gondolom ha le van szabalyozva a TX3 meg mindig eleg lehet az 1-2 magos procik hutesere. Jatek nincs tervben, szinte csak netezes lesz a gepen a jovobeni lapokon meg mar lesz normalis vezerles remelhetoleg(marmint ami megint hozza kerul).
Orok halam

-
ryger
aktív tag
Koszonom a gyors valaszt eloszor is! Engedelyeztem a Smartot de mint emlitettem nem viszi 3000 rpm ala a gyarit aztan felraktam a SpeedFan progit de azzal sem sikerult befolyasolni semmit de akkor megrendelem a TX3-at es ranezek az altalad emlitett Easy Tune-ra is. Remelem minden olyan siman fog menni ahogy azt en elkepzeltem.
Koszi szepen!
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Egyik baratomnak most raktam ossze egy AMD Athlon 939-es gepet(nem rohog
) es a stock cooler nagyon hangos. Rabeszeltem egy TX3-as hutore (RR-TX3E-22PK-R1) mert ha ez a gep meghal attol meg hasznalhato marad a huto a kesobbiek folyaman is akar AM2/3 vagy LGA 1155-hoz is ha jol olvastam.A trukkos kerdes, h a 3 pin-es alaplapi CPU Fan vezerlo mit tud tenni a 4 pin-es PWM csatival ha radugom? Van a lap biosaban egy kezdetleges venti vezerles de a stockkal nem megy 3100 ala de emeli a fordulatot amikor melegszik a helyzet.
Remelem ertheto voltam
es tudtok segiteni.Koszonom elore is!
Szerk: a lap tipusa
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

akkor meg alszom ra egyet.
azert az nem gyenge
es tudtok segiteni.