Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, sajnos nem találok rá egyértelmű választ:
Gépújítás előtt állok, LGA 1155-ös cucc lenne az új, viszont amin lehet azért spórolnék...
Jelenleg egy CoolerMaster Hyper TX3 van a gépemben (LGA 775-ös maga a gép), és elégedett vagyok vele, ezért megtartanám.Viszont ezt a hűtőt még az előtt vettem, hogy az LGA 1155-ös foglalat létezett volna. A jelenleg újonnan kapható TX3-akra rá van írva hogy LGA 1155 kompatibilis, de nem tudom, hogy azért kompatibilis mert kiadtak belőle egy új verziót új felfogatókkal, vagy azért mert az LGA1155 foglalat hűtés felfogatása ugyan olyan mint valamelyik korábbi foglalaté?
Kérdés tehát hogy a 2-3 éve vásárolt Hyper TX3 rámegy-e egy LGA 1155-ös foglalatra, vannak-e hozzá megfelelő felfogatók? A dobozán ez áll: "Universal version, LGA 775 / 1156".
Az 1156-ös foglalata ugyan olyan mint az 1155-é, hűtő szempontjából?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Néhány órája applikáltam kis drága TX3-at a gépembe és máris gondom van vele :S
Valamiért 1500-1600-as fordulat felett van nála az "alapjárat" amivel már kifejezetten hangos, és marhára nem értem hogy miért?? Leírás szerint 800rpm-en is tudna pörögni, és tekintettel arra hogy a proci burkolata 25°C a magok pedig 43°C-osak, ezt meg is tehetné... Indokolatlanul gyorsan megy és zavar a hangja...
A gyári coolert tökéletesen szabályozta az alaplap (EP35-DS3), nem pörgette feleslegesen gyorsan... Lehet ezzel valamit kezdeni?
Kipróbáltam hogy BIOS-ban kikapcsolom a venti szabályzást, hátha majd szabályozza önmagát, ekkor felugrott 3000rpm-re és olyan hangja lett mint egy csapágyas kávédarálónak
Pedig csupa jókat hallottam erről a hűtőről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest