- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
szerintem noname házam van, fekete és egy plexi van az oldalán
ha meghozza a futár majd úgy teszem fel, ahogy mondtad előre meg majd megpróbálom valahogy betenni a ventitha kivenném azokat előröl, akkor lehet betudnám valahogy tenni
de valamit tenni kéne az elejére, hogy ne szívja be a port, nem?
szúnyoghálót?ja és az előző képemen úgy van feltéve a venti, hogy kifele fújja a meleg levegőt, jól mondom?
csak hogy biztosan tudjam -
Sarkadi
tag
Direkt rendeltem ezt, többen írták, hogy jól működik ez a hőérzékelős megoldás, csak be kell ügyesen állítani, tehát nem lesz ezzel gond. A házzal kapcs. : alapból tartalmaz elöl és hátul 12cm-es ventiket ami szerintem elég, de még egy 9cm-eset berakok és meg is van oldva a dolog. Legalábbis én így képzelem el.
-
Sarkadi
tag
Időközben sikerült megcsinálom a TX3 elfordítását, így a korábban linkelt képen látható módon már nem a VGA felé néz a rajta lévő venti! Ettől függetlenül beáldozok 1 vagy 2db Arctic F9-re.
bul07: Köszönöm a tanácsot, de a ház oldalán van egy 12cm-es Coolink hűtő, ami tökéletesen elvégzi a légáramlással kapcsolatos dolgokat a maga 800-850RPM-ével.
-
Susana
tag
Azért nem tudtam visszanézni mert telefonról irkáltam. A gépbe meg várom az új vinyót úgyhogy az most jegelve van. Most meg netbookról... ilyen félmegoldások...
Akkor nyugodt szívvel veszem meg. Jól fog kinézni a többi fehér vetik mellett.
Nézegettem még a PRO változatot de az meg kevesebb levegőt szállít. Gyári adatok szerint.
Szerencsére itt nálunk lehet kapni így megspórolom a postát.Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPad topik
- E-book olvasók
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest