- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
Már elnézést, de még mindig hülyén halok meg. Szépen körülírtad. De egyszerűbb lett volna konkrétan belinkelni. Mivel nem sok információ van kiírva és a képek is szerintem illusztrációk. Az L verziót sem tudom mi lenne mert semmi ilyesmiről nincs leírás itt. Jelenleg az alaplap szabályozza a fordulatát. Lövésem sincs hogy most ez sima vagy PWM-es.
Szerelés. Akkor ha leszedjük a régit akkor annak a felfogatópöckeivel ezt is fel lehet rakni? -
bocsika
aktív tag
Helló.
Öcsémnek van egy TX2-ese. Sajnos a ventilátort nyugalmazni kellene mert egyre jobban előjön a gyári hibája hogy a ventilátor elreped. Már egy ideje így megy de most lett megunva mert mindennél hangosabb.
Szóval ahogy visszaolvastam az ARCTIC COOLING F9 PWM-et ajánlja mindenki, de ebből na egy pár fajta. Az Ipon-ból lesz rendelve, de elszörnyülködtem mennyit csinálnak belőle. Van 90 mm, 92mm; 25mm és 38,5mm-es. 3 vagy 4 pines csatlakozóval.
- Tehát konkrétan melyik kell (lehetőleg linkelve).
- Hogy megy rá az alaplapra (asus a8n-e)?
- Hogy célszerű felszerelni, rögzíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
bocsika
aktív tag
válasz
Loco7us #2521 üzenetére
Hali
Próbáld meg a gyári oldalon lévő drivert is. [link]
Nézegettem az msi oldalán lévő szegényes leírásokat, de a 2 letölthető manual ellentmond egymásnak. Az egyiken ami bios a másikon (oc valami) phoenix award bios van.
a ventillátorral kapcsolatban nézzél bele a H/W Monitor menübe hátha van valami szabályzó a ventihez. -
bocsika
aktív tag
válasz
Loco7us #2509 üzenetére
Hali
Hát fordítva szerencsésebb felrakni, mert akkor nem a memóriát hűti hanem a jobban melegedő FETeket. A házakat általában úgy hűtik hogy elöl bemegy a friss levegő, hőtiia vinyót, majd a chipsetet, majd a videjókarit majd a procit és végül kiszívja a gép hátulján lélő venti és az újabb tápok. és még ezek hozzájöhet a hát oldalán lévő befele fújó venti.
Amúgy az újabb alaplapok tudják már inteligensen kezelni a proci hűtését. Ha lemondod milyen alaplapod van pontosabban is tudunk segíteni hogy hogy állítsál be mindent és milyen a legnagyobb proci amit bele vehetsz. Ezt pl az everest megmondja. [link]A cool and quiet-hez több dolog kell.
- támogassa az alaplap és a proci.
- a biosba be kell kapcsolni. (leírásban benne van)
- a Windows energiagazdálkodásánál. Keresd meg ezt: Vezérlőpult->Energiagazdálkodási lehetőségek->Energiagazdálkodási sémák. Itt alapból az Otthoni/Irodai asztali beállítás van érvényben. Ezt állítsd át Minimális energiagazdálkodásra.
- ja és innen sem árt letölteni hozzá a drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest