- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4192 üzenetére
Ahogy Kempo11 is írta nem pwm-est rendeltél
Annak amit rendeltél 3pin-es lesz a csatlakozója és lesz egy szálon egy kis hőérzékelője, ami vezérli hőfok alapján
Ez jó ház hűtő ventilátornak de nem igazán alkalmas processzor hűtőventilátoránakVagy mond le a rendelést vagy változtasd meg hogy az egyik pwm-es legyen
Amúgy lehet hogy a új házadba kicsi lesz a 9cm-es ház hűtő ventilátor -
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4189 üzenetére
Vagy én vagyok lemaradva vagy ez nem pwm-es
Mert ha jó látom csak 3pin-es a csatlakozó, de lehet hogy a kép a rossz
COOLINK SWiF2 120P a pwm-es -
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4185 üzenetére
Hát..
Ez az elrendezés annyiban jó hogy a táp ventije szívja ki közvetlenül a processzor melegét , viszont így a táp kap plusz hőterhelést mert eleve meleg levegő megy neki
Ha elforgatod hogy hátrafelé fúja akkor kicsit kevesebb meleget kap a táp viszont törik az áramlásÉn tudod mit tennék a helyedben
Ha jól látom a ház hátújában 9cm-es ventilátoroknak van hely
Vennék 2db Arctic F9 PWM-et és egyiket a processzor hűtőre a másikat meg a gép hátuljába tenném hogy szívja ki a meleget, és az Arctic szabadalmazott bekötési módján(PST) összekötném, hogy az alaplap egyszerre szabályozza mind a kettőt
És kapnál egy igen jó áramlási rendszert ami csak akkor növeli a szállítási teljesítményt ha elNem tudom hol laksz de ha keleti régióba akkor ha innen veszed ingyenes a posta pont vagy a Pick Pack pont is van
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4178 üzenetére
Ha fent nincs ventilátor akkor úgy rakd vissza a hűtőt ahogy a képen van , mert a hátsó ventilátor egyből szívja ki a meleget , ha meg felfele fújná megtörne az áramlás
Ventilátor jó választás
Sőt ha veszel egy Arctic F12 PWM(Keleten ingyenes a szállítás) a ház ventilátorod helyet(úgy néztem a képen hogy 12cm-es) még azt is tudod ugyanúgy szabályozni mint a processzor ventilátorát, bár ennek a ventinek elég rövid a vezetéke de szerintem elérne
Az alaplapod jobb sarkában van SYS_FAN1 csatlakozó és arról tudnád szabályozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest