- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4192 üzenetére
Ahogy Kempo11 is írta nem pwm-est rendeltél
Annak amit rendeltél 3pin-es lesz a csatlakozója és lesz egy szálon egy kis hőérzékelője, ami vezérli hőfok alapján
Ez jó ház hűtő ventilátornak de nem igazán alkalmas processzor hűtőventilátoránakVagy mond le a rendelést vagy változtasd meg hogy az egyik pwm-es legyen
Amúgy lehet hogy a új házadba kicsi lesz a 9cm-es ház hűtő ventilátor -
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4189 üzenetére
Vagy én vagyok lemaradva vagy ez nem pwm-es
Mert ha jó látom csak 3pin-es a csatlakozó, de lehet hogy a kép a rossz
COOLINK SWiF2 120P a pwm-es -
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4185 üzenetére
Hát..
Ez az elrendezés annyiban jó hogy a táp ventije szívja ki közvetlenül a processzor melegét , viszont így a táp kap plusz hőterhelést mert eleve meleg levegő megy neki
Ha elforgatod hogy hátrafelé fúja akkor kicsit kevesebb meleget kap a táp viszont törik az áramlásÉn tudod mit tennék a helyedben
Ha jól látom a ház hátújában 9cm-es ventilátoroknak van hely
Vennék 2db Arctic F9 PWM-et és egyiket a processzor hűtőre a másikat meg a gép hátuljába tenném hogy szívja ki a meleget, és az Arctic szabadalmazott bekötési módján(PST) összekötném, hogy az alaplap egyszerre szabályozza mind a kettőt
És kapnál egy igen jó áramlási rendszert ami csak akkor növeli a szállítási teljesítményt ha elNem tudom hol laksz de ha keleti régióba akkor ha innen veszed ingyenes a posta pont vagy a Pick Pack pont is van
-
bul07
nagyúr
válasz
Sarkadi #4178 üzenetére
Ha fent nincs ventilátor akkor úgy rakd vissza a hűtőt ahogy a képen van , mert a hátsó ventilátor egyből szívja ki a meleget , ha meg felfele fújná megtörne az áramlás
Ventilátor jó választás
Sőt ha veszel egy Arctic F12 PWM(Keleten ingyenes a szállítás) a ház ventilátorod helyet(úgy néztem a képen hogy 12cm-es) még azt is tudod ugyanúgy szabályozni mint a processzor ventilátorát, bár ennek a ventinek elég rövid a vezetéke de szerintem elérne
Az alaplapod jobb sarkában van SYS_FAN1 csatlakozó és arról tudnád szabályozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest