- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaL!BeR
csendes tag
Köszi a gyors választ! Majd leteszteljük terhelve is.
Csak megnyugtatásként kérdezem, mert egyik haver kért meg hogy cseréljem le neki a hűtőt és nekem kicsit melegnek tűnt a felrakás után ekkora hőfokkal idle-ben.
2300 - 2400-as fordulaton megy a venti és úgy 38 a max alapjáraton. Az én procim és AC 13 Pro-m ugyanekkora fordulaton "kicsit szellősebb" házban kb 10 fokkal hűvössebb, ezért találtam kissé magasnak. Habár lehet hülyeség ehhez viszonyítani mert teljesen más cooler és sok befolyásoló tényező lehet, de nem tudtam mi az elfogadható érték egy TX3-asnál. Köszönöm segítő válaszod!
-
CaL!BeR
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csak egy gyors kérdésem lenne:
Szobahőmérsékleten egy venti nélküli ATX házban alap órajeles 960T-vel Idle módban egy CM Hyper TX3, biosban mért állandó 38 fokkal mennyire számít jó értéknek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest