- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
válasz
Kempo11 #4198 üzenetére
Köszi, így legalább megerősítettél a házzal kapcs.!
A ventik pedig megjöttek, Hyper TX3 EVO bordájára rárakva, a hőérzékelőt a bordák közé raktam, így alapjáraton 900-1000RPM-en pörög, Battlefield 3 alatt 1800RPM és a procit 54 fokon tartotta még így is! Szóval tökéletesen megfelel az elvárásaimnak. A VGA-ról már nem is beszélve, a dupla ventijének köszönhetően hangtalanul végzi a dolgát 99%-os kihasználtságon is max. 50 fokon.
-
Sarkadi
tag
Direkt rendeltem ezt, többen írták, hogy jól működik ez a hőérzékelős megoldás, csak be kell ügyesen állítani, tehát nem lesz ezzel gond. A házzal kapcs. : alapból tartalmaz elöl és hátul 12cm-es ventiket ami szerintem elég, de még egy 9cm-eset berakok és meg is van oldva a dolog. Legalábbis én így képzelem el.
-
Sarkadi
tag
Na, 2db Arctic F9 Pro TC megrendelve, a holnapi napon már rakom is be. A következő lépés pedig egy CM Silencio 450-es ház beszerzése lesz és tökéletes minden.
-
Sarkadi
tag
Időközben sikerült megcsinálom a TX3 elfordítását, így a korábban linkelt képen látható módon már nem a VGA felé néz a rajta lévő venti! Ettől függetlenül beáldozok 1 vagy 2db Arctic F9-re.
bul07: Köszönöm a tanácsot, de a ház oldalán van egy 12cm-es Coolink hűtő, ami tökéletesen elvégzi a légáramlással kapcsolatos dolgokat a maga 800-850RPM-ével.
-
Sarkadi
tag
Itt egy kép az enyémről :
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
CM Hyper TX3 EVO CPU hűtőm van, amin a gyári venti a tengelyén eléggé kotyog, így egy ARCTIC COOLING F9 TC ventire cserélném a gyárit. Mi a véleményetek róla?
ill.milyen módon tudnám felhelyezni a képen láthatóan a hűtőt az alábbi alaplapra:Gigabyte GA-970A-D3 -ha egyáltalán megoldható-, mert jelenleg a VGA-ra keveri a levegőt.
Kép :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Mobil flották
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged