- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retroboy88
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek. Leszedtem a pasztát és nyomtam rá egy pici gólyót közepére elkentem vékonyan
és most 100% terhelés alatt 10 percen át 61 fok volt a max
a Túl sok paszta sem jó most már bátran mondhatomde aki új hűtőt vesz ne ilyet vegyen, hanem hyper tx3-at mert az azért sokkal jobb
ahogy hallom és olvasom a teszteket róla.
-
Retroboy88
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, leszedem a Pasztát nyomok rá egy kicsit, mert pc-s haverom azt mondta amennyi ráfér annyit tegyek rá... úgy látszik nem ért hozzá... na mindenesetre leszedem a fele pasztát és ha úgy jó akkor köszönöm a segítséget
ha nem akkor is , mert akkor veszek egy hyper tx3-at
-
Retroboy88
csendes tag
én raktam rá de nem ez az első amit feltettem, előtte lévő vasam Q6600 on tx2-es volt és az jól tartotta a 39-41 fokot.. csak mivel az nem volt jó erre és gyorsan kellett egy új hűtő, így ez lett
1 egész tubus pasztat nyomtam alá rendesen rajta van a cooler is... stabilan áll megse moccan.
-
Retroboy88
csendes tag
Sziasztok.
most vettem egy új lapot meg procit Intel I5 750-et 2.66ghz. nos a gondom annyi , hogy gyárilag nem volt hozzá hűtő, én vettem egy Arctic-Cooling Alpine 11 Pro (ezt ajánlotta a boltos faszi) de iszonyat meleg a cucc. 40 fokot ír üresjáratra és 100% terhelésben 80-85...
gyári értékkel használok mindent nem húzok semmit. szóval a kérdésem , hogy egy ilyen Hyper tx3 esetleg jobban hűtené mint a mostani hűtőm, vagy erre nem érdemes lecserélnem. meg még annyi , hogy a Procinak mennyi lenne az ideális hőmérséklet. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged