- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtabo
aktív tag
válasz
nemtabo #3628 üzenetére
MIA KULKA! vagy MEA CULPA!
Bocsi nem vettem észre a kis csavarhely kiszélesítést. Oda átcsavarva valóban tökéletesen illeszkedik a 1156-ra.
Bár nem túl jól múzsikál alaphangon 27fokon halkoskodik, a gyároval nem gangosabban 30 fok volt. kicsit megdolgoztatom. pill.
Ahol gyárival 50 ott most 38-39 fokos. nem tuning, csak munka. nem rossz.
-
nemtabo
aktív tag
Hi!
775-ről pályáztam 1156-ra Asus P7H55D-M Pro core i3 540. Pár éves hyper tx 3-et (RR910HTX31093201663) akartam áttenni. Természetesen nem ment, hagytam. Most olvastam a hozzászólásodat, leszedetem a gyári hűtőt csavaroztam kintebb mind a négy lábat, akkor túl széles, csak két lábat, akkor sem jó. Megállapítottam, hogy nem lehet felszerelni.
A CM honlapján korábban az 1156-os prociknál lévő tx3-nál csillaggal az a szöveg van:
A szállított tartozékok ország vagy terület által különbözhetnek. Állj meg a helyi elosztóddal további részletekért.A tx3 (fan bracket version)-nál már egy fekete vszleg csúsztatható sin van, amivel be lehet állítani a szélességet.
Egyénként én mindíg irigyeltem a jó amd-s felfogatást, és nem nagyon bízok ezekbe a műanyag feszegetős lábakba.
Alapon 30fok munkában 55 fok a gyári hűtővel a proci. Csak keretes felfogatású tuning hűtőt nézek erre.Egyénként nagy telitalálat ez a tx3, nagyon meg voltam vele elégedve, ár-érték arányban verhetetlen.
-
nemtabo
aktív tag
Hi!
Én inkább sima tx amd-s változatát vettem, korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy a tx2 zajosabb lehet, mert a ventije nem gumis csillapítású.
Korábban sima Freezer 64-et használtam a64 4000+-hoz, de x2 4200+-ra váltottam, és a Freezer nem bírta hűteni. Alapon a freezerrel 42 és 38 fokos voltak a magok, a tx-el 34 és 29 fokos.
Itt nekem max fordulattal megy állandóan a hűtő, de nem hallom.
A procit megrántottam 2200-ról 2650-re és orthossal sem ment a hőmérséglet 60 fok felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Quadro FX 570 eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged