- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
k.istvan80 #3706 üzenetére
Ezt a dupla AC PWM megoldást én is kipróbálom, csak lesz olyan jó hűtésileg, mint a mostani üvöltő eredeti fan...
-
Tegnap megnéztem, másfél óra L4D2 után 10 perccel 34-35 fok volt a proci.
Úgy szereltem be, hogy a gép eleje felől szívja a levegőt a ventilátor, mögötte pedig a ház hátuljában van egy 12cm GT SB. Elvileg meleg levegő nem kering ott, mivel az alul bejövő és a HDD-ken átmenő levegőt szerintem a klasszikus AC Silencerre hasonlító VGA hűtés kivezeti hátul. Érdekes, hogy a L4D2 egy magot használva annyira nem hajtja meg a procit, hogy a hűtő csöndes marad. Amint bekapcsolom a 2 magos megjelenítést, a hűtő rövid időn belül felpörög, mivel a 100% leterhelt proci rögtön elkezd maxon fűteni.
-
-
-
-
Szerintetek normális az, hogy zárt házban (van szellőzés elöl alul a HDD-k előtt, és a CPU mögött kivezet egy venti, valamint a VGA is kiviszi a meleget a házból) egy 6000+ Brisbane-t 68 °C fok körül képes csak tartani a TX3 teljes fordulaton? Süvít, mint a p1csa.
Előtte egy Freezer 64 Pro volt, az alatt simán felforrt a proci. Terhelésként ment az Everest stab tesztje, valamint a Left 4 Dead 2 multi alatt is felforrt, és a játék alatt szintén produkálja a magas hőfokokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest