Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika
üzenetére
Ezt vagy ezt válaszd. Ha minden igaz, akkor a másodiknak nagyobb a fordulatszáma. (AC honlapján a régi ventik már nincsenek fennt, csak az új széria). Jelenlegi ventid fordulatszáma sem pwm-mel van szabályozva, mert ahogy nézem 3 tűs az a laplapon lévő venti csatlakozója, de javíts ki, ha tévedek. A szerelés ugyan olyan, mint a gyárival, ugyanolyan lyukak vannak rajta, tehát ugyan úgy feltehető.
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika
üzenetére
Annyira azért nem bonyolult a rendszer.

Olyat vegyél, ami 2 oldalról felszerelhető, mert az később is jobban használható. A 9 és 9,2cm-es, az ugyanakkora, a szabvány 92 mm, de sokszor írnak 9 cm-t helyette. A 25mm vastag az az átlagos venti, olyat válassz. Csatlakozóból pedig mindegy, hogy 3 vagy 4 tűs, ugyanis a lapon csak 3 tűs csatlakozó van. Ha ezek megvannak, akkor ha minden igaz 2 féle venti marad az L-es és az L nélküli. Ott már csak a fordulatszámban van különbség, azt pedig te tudod eldönteni, hogy melyik fog kelleni.
A felszerelést ugyan úgy meg tudod oldani, mint a gyárival.
-
Loco7us
tag
válasz
bocsika
üzenetére
A cool'n'quiet et láttam BIOS ban be is kapcsoltam, de semmi sem történt most leszedtem a drivert meg az energiagazdálkodást is átállítottam semmi változás.
proci: 3000+ Athlon 64 azt olvastam hogy ez támogatja míg az alaplapom nem, de akkor miért látom a BIOS ban? (lehet hogy kéne frissítenem)És az amúgy az nem baj, hogy 3 pines a ventim, gondolom nem csak sosem értettem mire jó a 4 pin.
Most meg már arra is gondoltam, hogy megkérem haveromat (elktroműszerész), hogy csináljon 1 potmétert és akkor minden megoldódna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- Eladó EVGA 700 W1
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő