- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika #3757 üzenetére
Ezt vagy ezt válaszd. Ha minden igaz, akkor a másodiknak nagyobb a fordulatszáma. (AC honlapján a régi ventik már nincsenek fennt, csak az új széria). Jelenlegi ventid fordulatszáma sem pwm-mel van szabályozva, mert ahogy nézem 3 tűs az a laplapon lévő venti csatlakozója, de javíts ki, ha tévedek. A szerelés ugyan olyan, mint a gyárival, ugyanolyan lyukak vannak rajta, tehát ugyan úgy feltehető.
-
sgergi
veterán
válasz
bocsika #3755 üzenetére
Annyira azért nem bonyolult a rendszer.
Olyat vegyél, ami 2 oldalról felszerelhető, mert az később is jobban használható. A 9 és 9,2cm-es, az ugyanakkora, a szabvány 92 mm, de sokszor írnak 9 cm-t helyette. A 25mm vastag az az átlagos venti, olyat válassz. Csatlakozóból pedig mindegy, hogy 3 vagy 4 tűs, ugyanis a lapon csak 3 tűs csatlakozó van. Ha ezek megvannak, akkor ha minden igaz 2 féle venti marad az L-es és az L nélküli. Ott már csak a fordulatszámban van különbség, azt pedig te tudod eldönteni, hogy melyik fog kelleni.
A felszerelést ugyan úgy meg tudod oldani, mint a gyárival.
-
Loco7us
tag
válasz
bocsika #2511 üzenetére
A cool'n'quiet et láttam BIOS ban be is kapcsoltam, de semmi sem történt most leszedtem a drivert meg az energiagazdálkodást is átállítottam semmi változás.
proci: 3000+ Athlon 64 azt olvastam hogy ez támogatja míg az alaplapom nem, de akkor miért látom a BIOS ban? (lehet hogy kéne frissítenem)És az amúgy az nem baj, hogy 3 pines a ventim, gondolom nem csak sosem értettem mire jó a 4 pin.
Most meg már arra is gondoltam, hogy megkérem haveromat (elktroműszerész), hogy csináljon 1 potmétert és akkor minden megoldódna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mini-ITX
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest