Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Óra topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB AeroCool Aero 800 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát, nem tudom... Vegyes érzéseim vannak. A grafika és a hangok talán jobbak egy kicsit, de az irányítás és a fizika nem nyűgözött le... Nektek is van olyan, hogy az első kerék még akkor is blokkol, mikor már rég nem nyomjátok a féket...???
(nincs bekapcsolva a fék-segítség) Tegnap este próbálgattam Melbourne-ben, mondanom sem kell, estem-keltem, egy normális kört sem tudtam menni.
Minden körben legalább 2x voltam a kavicságyban, ami egyenként minimum 15-20 mp veszteséget termelt...
) Egyszerűen nem érzem még az irányítást. A 2011-es kormány / FFB beállításokkal próbálkoztam, hamar kiderült, hogy az nem annyira működik... (Ha valaki esetleg használ MOMO-t, átküldhetné a játék és a Profiler beállításait priviben...)
Én, mint hülyegyerek, azt képzelem, hogy egy ilyen logaritmust már egy kezdő programozó is be tud építeni egy játékba, még akkor is, ha nem kimondottan szimulátorról van szó. De biztos én várok túl sokat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)