- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
FecoGee #13200 üzenetére
megnéztem ma a Evolving Technologies anyagot és hát nem ez lett a kedvenc részem
- Dave Smith adja elő, amivel nincs baj
- Russo irott anyagánál szerintem kevesebb
- ami nekem nagyon hiányzott az pár szemléletes ábra. Én vizuális típus vagyok ezért amit tudok lerajzolok magamnak és ha magyarázok valamit, akkor is megpróbálom ábrázolni. Itt "szokásos" INE stílusú power point sheet-ek mennek a háttérben: vázlatos címek, és talán ha volt egy hasznos táblázat. ebben Russo anyaga sokkal jobb.De ez csak az első benyomás még javulhat.
Ami inkább bánt, hogy a Cisco-s tanulmányaim során mindig azt szerettem, hogy gyakorlatias dolgokról volt szó. Megvolt az elmélet, majd elsajátította az ember a konfigurációt majd a hibafeltárást elhárítást.
Ez a fejezet, ahogy fogalmaznak a "product awareness" szintjét kívánja meg: vagyis felületes ismereteket, esetleg pár Cisco-s termék / szolgáltatás megemlítését a témában. Szerintem kicsit méltatlan bármely IE szintű vizsgához.Ha valakit érdekel belenézhet a bevezetőbe a youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=Fhxyth8eEBo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest