- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #8273 üzenetére
Igazad van, rosszul fogalmaztam.
Tehat. Bugyuta, mert az ittenieket utni kell, hogy tanuljanak. Van, aki itt van 7 eve es most tettek kotelezove neki, hogy elmenjen CCNA-ra es huzza a szajat. Az itteneik nem tanulnak ugy, mint itt TI a forumon. Csak kapkodom a fejem, hogy egymas utan teszik le a vizsgakat es egyre jobbak, pedig a lehetosegek igencsak korlatozottak.
A bugyuta kifejezes arra utal, hogy nem lesznek jobbak a kollegaim, mert lenyomjak valahogy a vizsgat, aztan nem foglalkoznak vele. Te tudod, hogy mennyit gyakoroltam a CCNP elott, pedig elmehettem volna mar korabban is, de nem akartam ugy oda allitani, hogy nem vagyok 100% biztos, hogy venni fogom az akadalyt.
Itt viszont sz..nak ra es engem zavar. A vezetoseg tesz egy pipat a beiskolazas melle, van meg egy ccna/p- sunk azt joccakat. Valahogy az igeny hianyzik itt az emberekbol, hogy jobbak legyenek.
De nem sirni akarok, csak furcsalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest