-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Bocsi a béna kérdésért, engem most dobálnak a mélyvízbe
Hétfőn kapok pár switch-et:
2x 3750X
2x 2960S
1x 2960
Ezeken kell majd firmware-t firssítenem, meglepődve tapasztaltam, hogy a reseller loginemmel SEM tudok firmware-t leszedni hozzájuk. Azt tudom, hogy vettek smartnet-et, tehát majd le tudom tölteni hozzá a FW-t.
Ilyen esetben az ügyfél loginjével kell majd csinálni, vagy dúrnom kell egy cégeset valahonnan?
Amúgy a frissítés úgy megy röviden, hogy statikus ip-re állítom a gépem, meg a switch-et, és a gépemen futó TFTP szerverről leszedem a switch-re az image-t?
És mi az a köbméter különböző típusú firmware (service provider, enterprise, ip, ipx, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest