- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épített már ki valaki közületek otthon labort? Szeretnék összerakni egy kis otthoni labot, amit alkalomadtán elérek távolról is. Arra gondoltam, hogy esetleg összerakok valami alap kisgépet, amire Linuxot pattintok, ez lenne az ugródeszka. Erre pedig USB átalakítós konzolkábelekkel egyenként rákötném a switcheket. Így a kisgéptől elég lenne csak egy LAN kábelt elhúzni a routeremig. Viszont sajnos ez esetben állandóan zúgna ez a mini szerver, mondjuk kitenném az étkezőbe, annyira nem hallanám.
Próbáltam már azt is, hogy idetettem az íróasztalomra a switcheket, és egy USB-hubba dugva egyenként drótoztam be őket az asztali gépembe, de a dobozok zúgása kikészített. Persze azt is lehetne, hogy bekonfigolok egy menedzsment hálózatot a dobozokon, és távolról lépek be rájuk, de hát a labornak pont az lenne a lényege, hogy bármikor kitörölhessem a konfigot belőlük (write erase), és kezdjek valami másba. Akkor meg ugye ugrott az elérés.
A cégnél persze van Out of Band menedzsmentünk, látom hogy kell ezt profi módon megoldani, de azok többszázezres eszközök. Nekem jó lenne valami olcsóbb négyportos IP konzol is, ha esetleg ismertek ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest