- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épített már ki valaki közületek otthon labort? Szeretnék összerakni egy kis otthoni labot, amit alkalomadtán elérek távolról is. Arra gondoltam, hogy esetleg összerakok valami alap kisgépet, amire Linuxot pattintok, ez lenne az ugródeszka. Erre pedig USB átalakítós konzolkábelekkel egyenként rákötném a switcheket. Így a kisgéptől elég lenne csak egy LAN kábelt elhúzni a routeremig. Viszont sajnos ez esetben állandóan zúgna ez a mini szerver, mondjuk kitenném az étkezőbe, annyira nem hallanám.
Próbáltam már azt is, hogy idetettem az íróasztalomra a switcheket, és egy USB-hubba dugva egyenként drótoztam be őket az asztali gépembe, de a dobozok zúgása kikészített. Persze azt is lehetne, hogy bekonfigolok egy menedzsment hálózatot a dobozokon, és távolról lépek be rájuk, de hát a labornak pont az lenne a lényege, hogy bármikor kitörölhessem a konfigot belőlük (write erase), és kezdjek valami másba. Akkor meg ugye ugrott az elérés.
A cégnél persze van Out of Band menedzsmentünk, látom hogy kell ezt profi módon megoldani, de azok többszázezres eszközök. Nekem jó lenne valami olcsóbb négyportos IP konzol is, ha esetleg ismertek ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest