Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee
üzenetére
Megértelek és valahogy igy vagyok ezzel én is. A legutóbbi switch vizsgán döbbentem rá, hogy a cert semmit nem ér. Olyan viccesek voltak a labor feladatok, hogy majdnem felröhögtem, amikor megláttam. Ilyen, hogy van két switch, ez legyen a root, vezérelje a LACP azonositást és legyen 3 vlan. SLUSSSZ. Közben meg olyan elméleti kérdések, hogy vért izzad néha az ember, holott a büdös életben nem fogod használni. Öszintén, minek kell tudni, hogy a standby 11 groupnak mi a virtual MAC-adresse? Nyomok egy sh standby-t és már látom is. Elég ha a pc-k tudják, nekem felesleges. Akkor, kit érdekel, hogy ha van egy 4 linkes ether-channeled, akkor melyik linken fog menni az adat, ha port-channel load balance src-ip dst-ip van és hogy ezt milyen xor müvelettel fogja kiszámolni? Szerintem ennek nem sok értelme van, inkább csinálnék egy bonyolultabb hálót és azt lássuk, hogy mennyire vágja az ember azt, amit igazából csinálnia kell majd a valós életben. Persze kell az elmélet, mert konfigolni nem nehéz, de tshootolni már igen, és oda kell az elméleti tudás, hogy tudd, mi az a hiba, amit látsz, mitől lehet és hogy kellene megoldani. De ehhez is sok labor kell.
De mind1, nekem a papir csak arra kell, hogy melót találjak, a tudást úgyis szerelemből szerzem meg, mert imádom csinálni ezt. Komolyan becsüllek a CCIE miatt, de szerintem az a tudás, amit nap mint nap szerzel, többet ér, mint bármilyen elmélet, amit bemagolsz és 2 hónap után elfelejtesz. Én havonta egszer be fogom kapcsolni a switcheket és felkonfigolok egy hálót, mert elfelejtem azt is, pedig rengeteget laboroztam előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Diabetes - Cukorbetegség
- LG LCD és LED TV-k
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
crok