- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunyijanika
tag
Sziasztok!
Szeretnék néhány információt kérni a CCNP-vel kapcsolatban.Leakarom rakni a CCNA minősítést mielőtt elkezdeném a CCNP, de sajnos anyagi okok miatt még halasztanom kell a vizsgát
.szóval... Először is eszközöket kéne beszereznem, de pontosan nem tudom mely típusúak lennének a megfelelőek és db.számban sem vagyok tisztában (feleslegesen nem szeretnék pénzt kidobni) ti miket használtok-tatok ami megfelelő lenne? ezen kívül írtátok, hogy lenne ez a GNS3 szimulátor ami hasznos lehet, de sajnos én még ezt a progit nem használtam és ha tudnátok ajánlani valami jó fajta tuturialt hozzá az jó lenne. Továbbá, ha valakinek van hozzá megfelelő IOS-e örülnék neki ha eltudná küldeni.

A CCNP vizsgával sem vagyok nagyon tisztábban, úgy van 3 "modul" (ROUTE,SWITCH,TSHOOT) ugyebár ezeknek vannak modul számai! a kérdésem az lenne ha engem a switch része érdekelne akkor külön eltudom végezni és megszerezni pl.a CCNP SWITCH minősítést? vagy ehhez kell a másik 2tő is? (lehet h ez hülye kérdés,de pls valaki világosítson fel
)Remélem vannak itt segítőkész emberek és segítenek egy jövőbeli kollégának

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Bolti év végi végkiàrusítàs! Prémium kategóriás gamer ternékek! Viszonteladók, üzletek figyelem!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
FecoGee
crok