Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Nekem nem a monotonitásokkal van/volt bajom, hanem az agyonsztárolt indusokkal, akik csak vannak... a csapat tagjai, de munkában nem lehet rájuk számítani. CCIE Written egyik indus kollégám és L2 (!!!!), én meg CCNP-vel L3? Wat da fakk?!
Aztán: mindenki wikipediának használ, mert amúgy nem tudja, mit hol keressen, meg egyáltalán mi a dolga, inkább téged kérdez, mert "te biztos tudod, hisz te mindent tudsz". Ha meg azt mondod, hogy kocc, akkor jön a szokásos pszichikai játszma, hogy ennyi-annyi milliárdos szerződés, amire én a who cares-t szoktam reagálni
ITIL? Az meg mi a franc? Van L1-L2-L3, és L2-ig eljut egy olyan ticket, hogy X pingje ennyi ms? Bővebb infó hol van? De van jobb: L3-ig eljut olyan, hogy hirdessél be egy routot a hálózatba? Aztán: amikor beugrok tshootba, mert felhívnak és kérem az outputokat, ami alapján megmondom, hogy kinél kell keresni a hibát, akkor azt mondják, hogy inkább a Cisco-t hívjuk be a callba (aki egyébként ugyanazokat az outputokat kérné, amiket én)? Na akkor miről beszélünk? Amikor meg megkérdezem, hogy indus kollégák ugyan mitől annyira biztosak, hogy őnáluk minden rendben? Arra meg az a válasz egy random industól, hogy "megnéztem, szerintem jó". Náluk az, hogy konkrét outputot adna, az luxus, bemondásra higgyem el, én meg hiába fosom az outputot, hogy gyerekek, ez alapján ne rajtam keressétek a bajt, akkor meg Cisco TAC-et akarnak?
Brutális a hozzá nem értés. Amikor meg panaszkodsz a managereidnek, akkor megy a hitegetés, de általában sose lesz semmi, hiszen minek változna bármi, ha eddig évekig jóvótúgy, akkor miért pont most változna? Egyszerűbb mindenkinek, ha elmész, mint minden mást megváltoztassanak az amúgy egymással együtt nem működő backend rendszerekkel.Ez a BT. Öltönyös meetinghuszárok, let's talk about it-ek, na meg általában van egy Józsi, aki a többi idióta miatt szív, de legalább tudja, mi a dolga. És másoknak ez a Józsi mondja meg, hogy mi lenne a dolga. Zseniális, vagy BT értékeinek egyikével mondva: brilliáns.
Oszt még legyek ingben, öltözzek szépen ehhez a penészes külsejű, belülről rothadó céghez?
A BT egy olyan állami cég, ami globális, kb. így tudnám jellemezni.Szerk: eszembe jutott egy sztori: L2-es CCNP-s indus kolléga épp callban volt, amikor magyar kollégákkal együtt valahogy IP-t kellett számolni. Azt hiszem, hogy /28-as hálózat volt (de amúgy lényegtelen), majd a magyar kolléga fejből mondta (és ez tök alap szerintem) a kövi hálózatot, annak utolsó kiosztható IP-jét, mint next-hop, majd indusunk rácsodálkozik, hogy wow, ezt így fejből meg hogy?
Szóval ilyen alap gondok vannak. És ezeket valaki fölvette. De megválni tőlük? Azt már nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmvilág
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Brutális a hozzá nem értés. Amikor meg panaszkodsz a managereidnek, akkor megy a hitegetés, de általában sose lesz semmi, hiszen minek változna bármi, ha eddig évekig jóvótúgy, akkor miért pont most változna? Egyszerűbb mindenkinek, ha elmész, mint minden mást megváltoztassanak az amúgy egymással együtt nem működő backend rendszerekkel.
FecoGee
crok