- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutitibi
senior tag
"Szóval azt is mérlegeljétek, hogy ha 20-30 év alatt nem érintett meg benneteket a téma egyáltalán - pedig itt robogott/robog ma is mellettünk ez a vonat - annak csak lehet valami oka."
Ez azért nem ilyen egyszerű, pont mivel az IT egy nagyon nagy terület előfordulhatott, hogy korábban nem találkoztak pl. a CISCO résszel.
Egy időben én is csak SOHO routereket telepítettem magánszemélyeknek, kis irodáknak az IP címzés alapjait ismertem és a mai CCNA, ICND-s anyagot csak akkor ismertem meg, amikor konkrét IT képzésre jártam, mert ott tananyag volt. Azért ez már más világ és ez jobban érdekel is, de nekem se beszélt erről senki nem volt hol megismerni.Tudom itt volt az internet, ott van nekem is 1997 óta.
Mostani munkám főleg IT support és sok-sok olyan dolog van, amihez vállalati szinten nincs jogosultságom mert elég nagy a rendszer hierarchia meg a jogosultság fa. Én az alján vagyok vagyis az összes user velem beszél, ha gondja van ( talán az országban az egyik legnagyobb hálózatot csináljuk) de van sokszor túlóra, éjjeli meló néha hétvégi kb. 20 éve nyomom már 45 is elmúltam , most megcsináltam egy IT rendszerüzemeltető OKJ-t ott pl. a CISCO-s anyagok mentek a legjobban, ICND , RS1, RS2 fejezetek, packet tracer szimuláció stb.
Szeretném komolyabban csinálni ezt a részt de a munkehelyen nem én konfigolom a switcheket és a routereket ( még ) de lassan váltanom kéne ebbe az irányba.
Az SW fejlesztés sajnos nem az én világom....Koromból adódóan 24- 25 évesen megfogott az IT, azelőtt annyira nem, nekem 20 évesen a DOS 5.0, 1.2-Mb-os nagy floppy meg az AT, XT gépek világa jutott , akkor a fekete parancssoros képernyő nem jött be, de azóta sok víz lefolyt a kádban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BestBuy topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Autós topik
- Horgász topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged