Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne hozzátok:
1, Szerintetek CCENT-hez könyvet és/vagy ebookot érdemesebb venni? Teljesen ismeretlen számomra a Cisco téma, legalábbis egyelőre. Ha bundle-ban veszem, akkor jár hozzá még practice test is, ez számomra nagyon vonzó, hiszen így tudnék vizsgagyakorlatokat is végezni. CCENTBook + eBook Bundle
Jelenleg 11.-es gimnazista vagyok, míg más osztálytársaim a jogsira készülnek, én addig inkább CCENT vizsgára tervezek, szerintem egyelőre hasznosabb.
Már rendelkezem felsőfokú angol nyelvvizsgával, ehhez hozzácsapva egy CCENT vizsgával tudnák normálisabb nyári munkát találni (lehetőleg IT területen), nemde?
2, Ha mondjuk más helyen, (pl.: Amazonon) vennék CCENT OCG könyvet akkor ahhoz járna-e a Ciscopresses ebook, vagy az csak náluk elérhető?
3, Olvastam, hogy CCNP szintig nem szükséges homelab, ez ugye még 2018-ban is igaz?
Az első pontban linkelt könyv az önmagában/bundle-ban elég a vizsgára felkészüléshez, igaz? Természetesen Blueprintet, saját jegyzetet, meg gyakorlatot leszámítva.Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok