- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
FecoGee #10813 üzenetére
A CCNA Wireless egész érdekes, már benne van az AC szabvány is. Most inkább ezt olvasom, már majdnem a felénél járok, de eddig nulla konfigurálás volt azon kívül, hogy hogyan konvertáld laposra az autonomous AP-det, meg hogyan kapcsold be a beamformot. Itt egyelőre a HTTP alapú konfigurálást erőltetik.
A CCNP SENSS-t meg most azért hagytam abba, mert tele lett a tököm annál a fejezetnél, amikor az ASÁ-kat clusterbe kell rakni, ott ledobtam az ékszíjat, amit azóta se raktam vissza
Nekem van egy fizikai asám, 42000 ezerér vettem zsírújan, sec+ licenccel; simán megérte, főleg, hogy azóta egyszer nem kapcsoltam be azon kívül, hogy lefrissítettem 9.2-esre.
Na jó, majd ha átolvastam az egész asás könyvet, akkor majd biztos nekiállok GNS3-ban bohóckodni azzal, hogy összekötöm az asámat a GNS3-mal, de mostanában semmi kedvem nincs ilyenekkel foglalkozni. Na meg hát az az asás könyv, amit én olvasok, az nem biztos, hogy egyenértékű a senss vizsgával, sőt...és persze azóta sincs senss könyv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest