- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.bubo
őstag
válasz
Csaba.no1 #237 üzenetére
Ha a garantált sebességet nem éred el folyamatosan, akkor szerződést bonthatsz vagy kisebb csomagra válthatsz. A T-home-nak törekednie kellene, hogy az előfizetett sebességet kapd meg. hívd a hiba bejelentőt minden nap és írj a szamlazas@t-home.hu címre e-mailt, ügyfélszámmal, névvel, címmel. hiba jelenségről és mióta van a hiba és kérj kompenzációt a havi díjból. Persze ehez kell, hogy nyoma legyen a hiba bejelentőnél, hogy te jelezted a hibát.
Nekem kábelnet extra van, de mindig megvan a sebesség:
-
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #216 üzenetére
Egyelőre olyan megoldást találtam, hogy:
Setup/Quick setup
- wireless security: disabledWireless/Basic settings
- Network mode B/G mixedSecurity/Firewall
- minden kikapcsolvaTudom, nem túl szerencsés, de már így is sokat szarakodtam vele. Ha lesz türelmem, akkor a biztonsági dolgokból lépésenként visszakapcsolok dolgokat és talán megtalálom, hogy pontosan mi az aminél már nem megy a net.
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #214 üzenetére
Ha jól látom akkor maradtál a vezetékes vonalon. Azzal mondjuk megy itt is. Csak a vezeték nélküli témával van a baj. Meg xp-s gépekkel, illetve egyéb eszközökkel is megy a wlan net, tehát maga az internetszolgáltatás is jó. Ami problémás az a Vistás gép + Wlan + Cisco router. Ráadásul ez a vistás laptop gond nélkül tud wlan-ozni más routerekkel. Szóval kicsit elakadtam
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #210 üzenetére
Nekem is úgy tűnt, h elég neki a save. Minden ilyen kis módosításnál a vistás gép újra is kapcsolódott rögtön. de egyelőre még valami nem kóser. Tűzfalat próbáltam több beállítással, teljesen kikapcsolva valamint az általad is említett módon is sőt az adott oldalon az összes szolgáltatást kikapcsolva is. Még a T-t is felhívtam az előbb, akik némi zsetonért segítenének (a*****at).
Még kérdeznék: wireless basic settingsnél milyen beállításokat használsz?
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #208 üzenetére
Másik kérdés így gyorsba. A cisco routert a változtatások után újra kell indítani? vagy van valami ilyesmi ezen? esteleg elég csak a változtatások után save settingst nyomni. (nekem otthon egy asus routerem van, ott minden mondósítás után újra restartolni kellett a modemet a változtatások érvénybelépéséhez)
-
válasz
Csaba.no1 #103 üzenetére
nekem egy tp-link tl-wr941nd wan portja van rádugva az epc3825 lan2 portjára, dhcp mind a kettőn aktív, epc3825 dhcp tartománya; 192.168.0.10-től kezdődik, a keződőt meg is kapja a tl-wr941nd, a 192.168.0.11 fixen az iptv stb ip címe! a tl-wr941nd dhcp tartománya; 192.168.1.100-tól kezdődik - így nincs ütközés a két router dhcp tartománya között! epc3825 local ip; 192.168.0.1 és a tl-wr941nd local ip; 192.168.1.1 a subnet mask mind a két esetben; 255.255.255.0 wan connection mode mind a két esetben; dynamic ip!
amennyiben az epc3925 lan1 portján van a router, úgy nyomd át a lan2 portra, mert a lan1 bizonyos prioritást élvez az iptv stb miatt!Youri; link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest