- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Megőrülök!
Folyamatosan megszakad a net, vagy valami, de állandóan az F5-re kell könyököljek, hogy behozza 10-ből egyszer az oldalt amit be akarok tölteni.
Valakinek volt hasonló baja, hogy netezget, aztán 2-3 másodpercig nincs net, majd vissza, szakad folyamatosan.
Amit nem tudok eldönteni, hogy mi a hiba? Win 7-ben alul a hálózati kapcsolat ikonnál kis sárga háromszögben felkiáltójel, ez alatt rápingeltem egy oldalra ez az eredménye:bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=9 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=8 ms TTL=59
Általános hiba.
Általános hiba.Ilyenkor néha a router webszervere sem tölt be, de például tegnap hasonló hiba, akkor az volt a statusnál, hogy "scanning..." tehát ott tényleges szakadás történt.
T-Homeos a router, már vagy 4x hívtam a problémámmal az elmúlt fél évben a magenta csodát, de még mindig semmi javulás, lassan megint, ha lesz rá időm, hogy fogadjam a léhűtő szerelőket, felhívom a hibabejelentőt, mert ez így már nagyon gáz. Szerencséjük, hogy most nem játszom online játtékkal, azt hiszem akkor már az ablakon ugrottam volna ki, ha 3 percenként eldobja a netet...
Szóval valami ötlet, lehetséges helyi a hiba?
A régi ADSL + Dlink ruouter kombómmal évekig ment itthon a net, rendesen, semmi szakadás, annyi, hogy a Dlink 100mbites Lannal rendlekezett, ez 1gbites, de windowsban levettem a hálókártyát 100-ra, mert a 1Gbites kapcsolatnál is csinált szakadozásokat, és mivel vagy 15m lan kábellel van összekötve a gépem a routerrel, így szerintem az okozhatott bajt. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Gubek-Einste #510 üzenetére
Helyes, legalább több tapasztalat lesz, hogy mik a hibák forrásai.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Spiccberg #500 üzenetére
Persze lehet nem az eszköz rossz, hanem amit írtál, de végül is mindegy, nekem is nagyon rosszul megy a netem. 4x telefonáltam a t-homenak, hogy változó időközönként, megszűnik a netkapcsolat, alul kis piros X a hálózat ikonjánál, majd visszaáll. Két szerelő kijön, megnézik "á megvan a hiba, nem lehet a modemre kötni két gépet, csak egyet, kössem a maradék gépeket rá wifivel", aha... nem csak, hogy a problémát nem tudják megoldani, még hülyeséget is beszélnek. Ha lesz megint hiba, bejelentem. És addig hívom őket, amíg meg nem oldódik, tököm kivan ezekkel, hogy képtelenek rendesen szolgáltatni.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Mr. Teddy #416 üzenetére
No igen, most a másik gép be sincs kapcsolva mégis szépen ugyanazt csinálja mint eddig. Lehet csörgök mégegyet t-homera, hogy még mindig szar, jöjjenek ki megint, vagy ezek, de inkább más, és csináljanak valamit.
Bár lehet megpróbálom letesztelni valahogy, ciki lenne, ha a végén kábelhiba lenne a dolog, vagy az én gépem hardverhibája
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Tegnap bejelentettem a hibát, miszerint vezetéken folyton megszakad a kapcsolat.
Nekem a felállás az: 1-1 Lan csatlakozóba vezetéken 1-1 gép. És Wifin telcsi, meg laptop, épp mikor használjuk.Nos, azt mondta a szerelő, hogy vezetékesen két számítógép nem lehet egyszerre bedugva. Mert a 4 portból csak egy való arra, hogy számítógépet kössön rá az ember, a többi STB-re való, ezért akadt meg a kapcsolat. Routert kéne a lan mögé dugni.
Baromi jó, nekem egy éve nem mondták ezt a szerelők, hogy csak egy gépet lehet rákötni vezetékesen. Amúgy furcsa, mert most kipróbáltam, mindkét gép bekapcs, töltöttem valamit, hogy legyen a netkapcsolat aktív, de nem csinált ilyen szakadozást.
Nálatok hány gép van rákötve vezetéken? Hasonló hibát tapasztaltatok, miszerint kis piros x alul a netkapcsolatot jelző ikonnál, és megszűnik egy pillanatra a net?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
mikey_hun #362 üzenetére
Nekem is valami nagy baj van ezzel a modemmel. Én most 15-20 másodpercenként azt látom, hogy alul kis piros X jelenik meg a hálózati kapcsolatnál, miszerint nincs internet elérés. Nekem torrent nélkül is csinálja.
Pedig momentán egy gép van rádugva, nincs stb, semmi.Én is kétszer bejelentettem a hibát, 2x jött sms, hogy a hibát kijavították, de semmi változás.
-
Mr. Teddy
őstag
Hát az vicces...
Amúgy ja, ugyanez "egy hálózati kábel nincs bedugva".
Ha ezt tudom nem adom oda ismerősnek a dlink routerem, hanem bekötöm azzal aztán használom úgy. Hűteni plusz ventivel nem tudom, de lehet valahova át tudom tenni, de ha nem változik, akkor t-homeot elkezdem basztatni... -
Mr. Teddy
őstag
Valaki találkozott olyan hibával, hogy állandóan megszakad a netkapcsolat?
Jobb alsó sarokban csak jön a sárga felkiáltójel a hálózati ikonnál, és nem tölti be az oldalakat, már 2x felhívtam t-home-ot és kétszer "elhárították" a hibát, magyarul semmit nem csináltak, nagyon durva ez.
Baromi idegesítő.
Lehet emiatt a gyengus cisco router miatt a hiba? Nem akarok leégni, hogy aztán kiderül, nálam a kábellel van hiba, így ezért kérdem. Bár reseteltem gyárira a routert, úgy is szarakodott.
Na mindegy, asszem felhívom ezeket megint, dolgozzanak meg a pénzükért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged