- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Mr. Teddy #624 üzenetére
Amióta ez a szar van nekem is, azóta napi 3-4 alkalommal itt is eldobálja a netet, restartol, szóval engem is felhúzott már párszor... De nem hívom őket, mert egyrészt max cserélnek egy ugyanilyen szarra, másrészt percekbe telik megértetni velük, miről beszélek. Kicsit nehéz a felfogásuk általában.
-
Spiccberg
csendes tag
válasz
Mr. Teddy #501 üzenetére
Az ilyen buta, dilettáns, értelmi-fogyatékos, nyomorékoknak mindig lesz munkájuk sajnos
Nem tudsz mit kezdeni velük, üvöltözhetsz hogy ne értelmi fogyatékos barmokat küldjenek ki, mert ennyi erővel egy ovodástól is kérhetsz tanácsokat. Hivogasd naponta, ha nem csinálnak semmit akkor is lezárják a hibát, de Te vetesd fel újra. Amíg meg nem oldják.2x volt hogy a vihar letépte a csatlakozót az oszlopról, betelefonálok hogy nincs net, de közlöm hogy azért mert látom hogy az oszlopon lóg a kábel, elmondom milyen kábel, milyen csatlakozó, milyen szolgáltatás, hány méter magas az oszlop, milyen szerszámot hozzanak, szájbarágósan hogy a másikgyökér megértse.
Aztán hivnak, hogy be van e kapcsolva a modem, mert nem látják.
Mondom b+ jó hogy nem látod te idióta, mert LÓG AZ OSZLOPON A KÁBEL.
másnap újra, harmadik napon kiküldenek, egy szerencsétlen telefonost, krone cuccal, a koax kábelhezSzegény áll mint a f@sz, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni.
Mondom felmegy, feltekeri, heló3 kib@szott nap, úgy hogy én mondom meg nekik hogy mi a baj
Most múlt héten megint letépte a vihar a kábelt, Kabát, Cipő, Létra, Kötél, villáskulcs, létra nekitámaszt oszlopnak, felmásztam, kikötöttem magam, visszatekertem, meghúztam, nem volt 5 perc és megyNem a szolgáltatás a legnagyobb probléma, mert azzal nincs baj, hanem azok a "csodálatos emberek", akik összebarmolják a bekötéseket. Az meg már alvállalkozói téma, igy a felelősségelhárítás is könnyebb kézmozdulattal megy
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Mr. Teddy #416 üzenetére
No igen, most a másik gép be sincs kapcsolva mégis szépen ugyanazt csinálja mint eddig. Lehet csörgök mégegyet t-homera, hogy még mindig szar, jöjjenek ki megint, vagy ezek, de inkább más, és csináljanak valamit.
Bár lehet megpróbálom letesztelni valahogy, ciki lenne, ha a végén kábelhiba lenne a dolog, vagy az én gépem hardverhibája
-
válasz
Mr. Teddy #413 üzenetére
esetlegesen nem akart foglalkozni a problémával...
én azért rákérdeztem volna, hogy akkor konkrétan melyik is az a port, miért csak az...stb?!?! kíváncsi lettem volna a válaszokra...
mondjuk nálunk itthon alapban csak két noti van - továbbá néha az asszony cégese is hazakerül -, továbbá két wifi képes okostelefon, így kábelen általában semmi sem csatlakozik a hgw lan portjaira, de elég sok helyen konfiguráltam már hálózatot/munkaállomásokat, ahol az egy iptv médiabox mellé, további három munkaállomás lett rászúrva a hgw lan portjaira, és mondhatni szinte állandóan mennek a gépek úgy, hogy minden probléma nélkül fut rajtuk a net is! -
chros
őstag
válasz
Mr. Teddy #228 üzenetére
Nalunk (munkahely, egyebkent otthon is ez van) nemcsak a net ment el, de minden halozati kapcsolat is ("Egy halozati kabel nincs bedugva" uzenet) elegge rendszeresen.
Az mas kerdes, hogy a cisco tetejen egy tp-link switch is volt (hogy ne tudjon szellozni ...)
Amiota leszedtuk rola, azota nincs olyan rendszeresseggel baj ...Probald meg huteni egy ventivel, hatha segit ...
Egyebkent egyik baratom a T-nel dolgozik, s kertem hogy adjon mast a cisco helyett.
Azt mondta csak Thomson van meg (nem a regi kabel-modem, hanem valami uj), de az meg szarabb ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest