- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #216 üzenetére
Egyelőre olyan megoldást találtam, hogy:
Setup/Quick setup
- wireless security: disabledWireless/Basic settings
- Network mode B/G mixedSecurity/Firewall
- minden kikapcsolvaTudom, nem túl szerencsés, de már így is sokat szarakodtam vele. Ha lesz türelmem, akkor a biztonsági dolgokból lépésenként visszakapcsolok dolgokat és talán megtalálom, hogy pontosan mi az aminél már nem megy a net.
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #214 üzenetére
Ha jól látom akkor maradtál a vezetékes vonalon. Azzal mondjuk megy itt is. Csak a vezeték nélküli témával van a baj. Meg xp-s gépekkel, illetve egyéb eszközökkel is megy a wlan net, tehát maga az internetszolgáltatás is jó. Ami problémás az a Vistás gép + Wlan + Cisco router. Ráadásul ez a vistás laptop gond nélkül tud wlan-ozni más routerekkel. Szóval kicsit elakadtam
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #210 üzenetére
Nekem is úgy tűnt, h elég neki a save. Minden ilyen kis módosításnál a vistás gép újra is kapcsolódott rögtön. de egyelőre még valami nem kóser. Tűzfalat próbáltam több beállítással, teljesen kikapcsolva valamint az általad is említett módon is sőt az adott oldalon az összes szolgáltatást kikapcsolva is. Még a T-t is felhívtam az előbb, akik némi zsetonért segítenének (a*****at).
Még kérdeznék: wireless basic settingsnél milyen beállításokat használsz?
-
glutamin
őstag
válasz
Csaba.no1 #208 üzenetére
Másik kérdés így gyorsba. A cisco routert a változtatások után újra kell indítani? vagy van valami ilyesmi ezen? esteleg elég csak a változtatások után save settingst nyomni. (nekem otthon egy asus routerem van, ott minden mondósítás után újra restartolni kellett a modemet a változtatások érvénybelépéséhez)
-
glutamin
őstag
Na próbálgatom ezt a sz*rt. A tűzfalat kikapcsoltam, de továbbra sem akar a vistás gép csatlakozni. Közben azt is észrevettem, hogy az Xp-s gépen sem működik jól a net teljesen, ha a tűzfal aktív a routeren. Kikapcsolva XP-n már nem tapasztaltam hibát.
Mit lenne érdemes még megnézni? Látom mások sok egyéb dolgot is szerettek volna (torrent stb), nekem elég lenne sima net, meg msn. De kezdek kiborulni
A vistás laptopon esetleg érdemes állítani valamit? (a laptop szépen felcsatlakozik a routerre, de net már nincs)
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
Ilyen modemmel küszködök, immár két helyszínen is. Egy Vistás laptopot szeretnék wlan-on csatlakoztatni rá de az istennek sem megy. Xp-s laptop vagy vezetékesen az vagy másik az szépen működik. Próbálgattam a titkosítást/ jelszavas védelmet ki be kapcsolgatni de úgy sem működött.
Valakinek bármilyen tapasztalat esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged