- One mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomessz85
tag
válasz
waxy2003
üzenetére
A wifi bekapcsolva hagyását úgy értettem/értettük itt a topikban ,hogy bizonyos esetekben amikre nincs normális válasz ,csak így marad stabil az eszköz. HA nincs ilyen problémád nem szakadozik nem indulgat újra stb. akkor természetesen ki lehet kapcsolni.
Ahogy azt Kali is írta azért egy jól beállított wifi jelszót ami az én estemben 26 karaktert jelent (kis és nagy betűk és számok kombinációja) nem olyan könnyű szerintem csak úgy megfejteni ,plusz ez még megfejelve a megfelelő titkosítással ,aki meg megtöri hát akkor használja ,és persze még mindig be lehet állítani a MAC cím szűrést is bár ez a megfelelő jelszó és titkosítás párossal szemben már csak hab a tortán.
Szerintem a lényeg a két előbbin van és persze ... majd kihagytam rejtett SSID alap 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szerintem a lényeg a két előbbin van és persze ... majd kihagytam rejtett SSID alap