- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomessz85
tag
Korábban is írtam ,már ,hogy nem 1000%-os tuti megoldás a wifi aktívan hagyása az újraindulásokra ,de nálam így marad CSAK stabil. Ez a mai napig fenn áll továbbra is. Azóta is próbáltam kikapcsolni a wifi-t de akkor ugyan úgy jöttek a szakadások ,újra szinkronizálások. Akár mennyire is nem logikus és talán hihetetlen nálam csak így működik.
Ide pedig azért írtam be ,mert nem volt valami kellemes a problémára megoldást keresve ,főleg a szolgáltató részéről csak "nem tudom" -okba ütközni ,és akkor még itt a fórumban sem voltak alternatív kombinációk ,hogy hogyan lehet mégis ebből a ****-ból működő ,stabil eszközt csinálni.
-
Tomessz85
tag
válasz
waxy2003 #394 üzenetére
A wifi bekapcsolva hagyását úgy értettem/értettük itt a topikban ,hogy bizonyos esetekben amikre nincs normális válasz ,csak így marad stabil az eszköz. HA nincs ilyen problémád nem szakadozik nem indulgat újra stb. akkor természetesen ki lehet kapcsolni.
Ahogy azt Kali is írta azért egy jól beállított wifi jelszót ami az én estemben 26 karaktert jelent (kis és nagy betűk és számok kombinációja) nem olyan könnyű szerintem csak úgy megfejteni ,plusz ez még megfejelve a megfelelő titkosítással ,aki meg megtöri hát akkor használja ,és persze még mindig be lehet állítani a MAC cím szűrést is bár ez a megfelelő jelszó és titkosítás párossal szemben már csak hab a tortán.
Szerintem a lényeg a két előbbin van és persze ... majd kihagytam rejtett SSID alap
-
Tomessz85
tag
Akkor viszont elképzelhető ,hogy nem is Nálad bent a lakásban hanem a kültéri kábellel lesz a gond ,ha már az analóg kábel adásban is zavart tapasztalsz. Csak ezt beadni hibára ,hmm nem lesz egyszerű ,főleg ,hogy érdemben is foglalkozzanak vele.
Nálunk itt az utca feléig a földben megy a kábel aztán a levegőben ,de szerencsére még a legnagyobb nyári viharokban sem volt gond vele.
-
Tomessz85
tag
Szerintem olvasd át a topikot és próbáld ki a különböző kombinációkat ,sajnos mást ,nem igazán lehet tenni ,magától a szart ,szarra cserélve nem lesz jobb ,tudom én is ,mert nekem is csinálta.
Ahogy olvashatod Te is nem csak a cisco eszköze csinálja ezt a T-home-nál lévő D-link hasonló eszköze is ugyan ezt csinálja ,szóval még a más márkájú eszközre váltás sem megoldás... -
Tomessz85
tag
Szerelői szinten ahogy Te is írtad ,biztos nem kapsz ,kapunk választ a miért-re. Arról nem is beszélve ,hogy az előfizetői végpontok létesítése ,telepítése ,hibaelhárítások is egyre inkább ki lesznek adva alvállalkozóknak ,ők meg nyilván nem abban lesznek érdekeltek ,hogy bő ,kimerítő választ adjanak a miértekre.
én olyat is hallottam ,hogy a T-home részére ki vannak zsigerelve ezek a eszközök /is/ ,tehát az "alap" gyári firmware törölve és a T-home kénye -kedve szerint megadott paraméterek által írtak egy firmware-t és hát ez mint ahogy tapasztaljuk ,tapasztaltuk jó páran közel sem cisco minőségű lett. -
Tomessz85
tag
Korábban én is írtam már ezt a wifi-s dolgot és azóta is hiba mentesen megy .... most már kábel telefon is van rajta az sem zavar be .... egyedül a wifi volt az amit akkor is be kellett kapcsolni ha nem is azt használom ,levettem az SSID-t átírtam a wifi jelszavát ,sok vizet nem zavarhat ... még egy led ami világít rajta
-
Tomessz85
tag
Remélem nem azért adtak ki újat ,mert az előző elég stabilra sikeredett .....
Kíváncsi lennék mi minden változott .... -
Tomessz85
tag
Akkor talán meg lehet kockáztatni ,hogy az eddigi legüzembiztosabb firmware-t küldték ki végre ....
A nálam lévő eszköz is most már harmadik hete nem indult újra ,pedig most már aztán tényleg levettem minden korlátozást a 1043-as routerben ...a torrent sincs korlátozva és megy
-
Tomessz85
tag
Sajnos annyira mélyen én sem látok bele ,hogy miért pont ez a "beállítás" a hatásos ,de amióta én ezt megcsináltam rajta nem volt újraindulás ,szakadás. én is átnyálaztam a leírásától kezdve a neten található ""összes"" hozzászólást ezzel az eszközzel kapcsolatban ,és mégis nekem valamiért így lett jó ,attól függetlenül ,hogy én is olvastam ,hogy hiába MTU = 0 alapbeállítással elvileg akkor is 1500 ,de mégis átírtam ténylegesen 1500-ra ,jahh és nálam meg hiába ,hogy gondolom semmi köze hozzá ,de amint kilőttem a wifijét ,letiltottam újra elkezdett újraindulgatni ... úgyhogy most hagytam azt is csak letiltottam az SSID-t és mondom nekem így stabil már lassan egy hete és ez számomra elég nagy szó.
Próbáld meg leresetelni 30mp-ig nyomd a reset gombot aztán engedd fel és ne várd meg míg teljesen feláll és világít minden led ,próbálj már előtte is belépni és elsőre csak az MTU-t írd át aztán restartold már akkor amikor még nem állt fel ... és utána meg lődd ki teljsen a tűzfalát ...
Nekem is 1043-as router van rákötve ,én ott Dynamic IP-t választottam ott is megadtam neki az 1500-as mtu-t illetve beírtam a DNS szerverek címeit ....
-
Tomessz85
tag
Próbáld ki amit fentebb írtam .... nekem azóta még mindig nem indult újra pedig ahogy ott is írtam hosszú ideig én is ""élveztem"" a folyamatos szakadásokat ,újraindulásokat ..... nekem is volt csere nem segített semmit sem ,az új 1020-as firmware van fent nekem is ...
kvázi tag lettem
super .. lassan haladok
-
Tomessz85
tag
25/5 -ös csomagom van és most ezzel a sebességgel hasított ebben a szerintem igen csak holt időszakban ... hát nem tudom hova rakni :S
ez a firmware van most rajta : epc3925-E15-13-v302r12911-111020c
de legalább most már több mint 48 órája nem volt szakadás ,újraindulás és így majdnem háromnegyed év szenvedés után ez elég jónak hangzik , nyomtam egy hard reset-et aztán még mielőtt magához tért volna beállítottam az 1500-as MTU-t és kilőttem teljesen a tűzfalát ,a wifit nem használom ,de nem lőttem ki mert múltkoriban már emiatt is eléggé instabil lett amit nem is értek ,de így volt amíg be volt kapcsolva a wifi addig relatív stabil volt amint kikapcsoltam egyből jöttek az újraindulások ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest