- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
King Unique #8232 üzenetére
virtual kiosk az win8 alatt ment legalább is bejött a virtual kiosk és elindítottam a böngészőt és neteztem..
-
Black Plague
tag
válasz
King Unique #8230 üzenetére
win8 alatt sem lötte le a windows túzfalát Nekem is manuálisan kellett kikapcsolni Gondolom ez nem 8.1 specifikus
-
Black Plague
tag
Ha mondjuk egyböl a linket adjátok Be neki akkor nincs ez a felesleges hajcuhő..Egy olyan kérdésre hogy nem vagyok Pc magus de érdekelnek a beállítások miért nem lehet egyböl azzal kezdeni hogy tessék itt a link és állígasd..Majd ha elrontja akkor kérdez..Abban teljesen igazat adok Neki hogy egyikünk sem született PC magusnak és tökéletesnek...Tudok itt is egy kettő Comodo fant hogy amikor bejött a HIPS a 2.0 beta verzioban azt sem tudtuk hogy mi is az és minden 2. kérdés az volt hogy Blattida légyszives írd már le mi is az a HIPS ??? Azt Ő minden egyes alkalommal elmagyarázta..Itt meg azt veszem észre hogy elsőnek jön a lebaszás hogy Neked nem való meg ne állígasd majd egy kis szájkarate után meg csak befigyel a segítő link...Úgy látom változnak az idők és az emberek..Vagy csak ÉN vagyok a 44 évemmel túl őreg ???
-
Black Plague
tag
válasz
< CyberBob > #8199 üzenetére
ÉN meg annak örülnék ha nost úgy adnák ki ezt a verziót hogy kicsit jobban többet ltesztelnék nem az lesz hogy kiadnak egy félkész terméket aztán a Patch meg állni fog 300 hibajavításból..első blikkre...
Inkább jöjjön ki késöbb mint ahogy tervezik de NE Törökös legyen a megvalósítás hanem mondjuk Usa..
Egyébiránt semmi gond a "letisztult" felülettel mert az előzőnél sem a kinézettel volt a legnagyobb baj..hanem azzal hogy teljesen máshova került minden látszólag Random módon és még ráadásul az első verzió meg korántsem volt tökéletes -
Black Plague
tag
Jól néz ki teljesen passzol az MS kinézethez..Akinek meg nem tetszik nem nézz rá ha meg kinézet alapján választ valaki progit az meg igen nagy szegénységi bizonyítvánt állít ki magáról
-
Black Plague
tag
válasz
Vigneau #8066 üzenetére
COMODO HIVATALOS FÓRUM ha regisztrálsz akkor akár a béta cuccokhoz is hozzájutsz ennél frissebb még a Softpedia sem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged