Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Azt, hogy nem szólt semmit, én furcsállom, mivel én most próbaképp visszaraktam a legfrissebb cis-t, letöltöttem ezt az ingyenes konvertert és mindent telepítettem, közben kaptam kismillió értesítést a cis-től, a nagy része a hips-től érkezett, a kisebbik a tűzfaltól, közben volt egy av riasztás is egy pup miatt, pedig nem proaktív módban fut és a d+ is csak biztonságos módban van, az auto sandbox pedig kikapcsolva.
Amúgy az összes telepített program legális, semmi káros dolog nincs közöttük, ezek maximum pup-oknak minősülnek.
Mivel biztonsági szempontból egyik sem problematikus, ezért a comodo nem is nagyon fog szólni miattuk, a pup-okra is csak azért kezd jelezni, mert sokan kérik, felhasználói igény van rá, amúgy a comodo filozófiája szerint ezekkel nem kell(ene) foglalkoznia egy védelmi programnak.daimonion
Nincs kártevő, nincs káros viselkedés, sem trójai vagy egyebek. A 360 helyi virtuális viselkedés elemzője mindössze az adott viselkedés miatt adott egy generikus választ, az ilyen találatokat eleve fenntartással kell kezelni, függetlenül attól, hogy milyen programtól származik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Anime filmek és sorozatok
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest