- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Azt, hogy nem szólt semmit, én furcsállom, mivel én most próbaképp visszaraktam a legfrissebb cis-t, letöltöttem ezt az ingyenes konvertert és mindent telepítettem, közben kaptam kismillió értesítést a cis-től, a nagy része a hips-től érkezett, a kisebbik a tűzfaltól, közben volt egy av riasztás is egy pup miatt, pedig nem proaktív módban fut és a d+ is csak biztonságos módban van, az auto sandbox pedig kikapcsolva.
Amúgy az összes telepített program legális, semmi káros dolog nincs közöttük, ezek maximum pup-oknak minősülnek.
Mivel biztonsági szempontból egyik sem problematikus, ezért a comodo nem is nagyon fog szólni miattuk, a pup-okra is csak azért kezd jelezni, mert sokan kérik, felhasználói igény van rá, amúgy a comodo filozófiája szerint ezekkel nem kell(ene) foglalkoznia egy védelmi programnak.daimonion
Nincs kártevő, nincs káros viselkedés, sem trójai vagy egyebek. A 360 helyi virtuális viselkedés elemzője mindössze az adott viselkedés miatt adott egy generikus választ, az ilyen találatokat eleve fenntartással kell kezelni, függetlenül attól, hogy milyen programtól származik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest