- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88 #8238 üzenetére
Szinte mindent Revoval szoktam eltávolítani, de most a CIS kiírta, hogy zárjak be minden alkalmazást és így csak a sima CIS uninstallert használtam, majd utólag kerestem rá Revo-ban (erőszakos eltávolítás) a maradványokra és csak egy jelentéktelen reg.bejegyzést talált.
Régebben a CIS Clean-up Tool.bat-ot futtattam az 5-ös verziók eltávolítása utána, de az már elég régi és vannak újabbak pl: Uninstaller Tool v0.3b, CIS+Removal+Tool+2013, de ezekről nem igazán írtak jót. Egyszer próbáltam az egyik Uninstaller Tool.exe-t, ami nem működött, ezért kérdeztem most rá, hogy ki melyiket használja. Egy védelmi rendszerhez jobb lenne egy hozzá való uninstaller, mint egy idegen külső program. Normál körülmények között nem okozhatna neki gondot a saját programjának a maradványa, de hát ennél ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Revolut
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nikon DSLR topik
- Subaru topik
- Autóhifi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest