Hirdetés
- Yettel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Feltelepítettem az irodában egy XP-s (SP3) teszt gépre. Illetve itthon virtuális gépre (Linux alatt - szintén XP SP3).
SecureDNS-t bekapcsoltam a telepítéskor az alap beállításokkal. Frissítettem az adatbázist, illetve futtattam egy vírus keresést. Semmi mást beállítást nem hajtottam végre. Kérdésem, mit érdemes állítani? Pár dolog ami jó lenne:
- Ne fogja meg nagyon a gépet (AVG free volt eddig, azzal nem volt gond)
- Ne sokat kérdezzen (Ne kelljen mindig oda rohangálnom a gépekhez. Az még játszik, hogy valószínűleg hétvégén telepíteném, így először többet kérdezhet, amíg elindítok minden használt alkalmazást).
- Automatikusan töltse le az adatbázis és az alkalmazás frissítéseit, és utóbbinál se kérdezzen telepítésnél.
Ezek megoldhatóak? Olvasgatom a topikot, de rengeteg hozzászólás van.

Továbbá:
Az miért van, hogy lefuttatva a LeakTestet (alap beállításokon) én is csak 20 vagy 30 pontot kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Apple iPhone 17 - alap
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi