Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Én újraraktam a CIS-t és a következő pontszámokat kaptam.
SANDBOX On: 340
SANDBOX Off: 200-210Ami még érdekes, hogy ha "SANDBOX ON" futtatás után megint le akartam futtatni "SANDBOX OFF"-ot, akkor 3 ponton nem ment át a teszt. Viszont ha utána még egyszer rányomtam, akkor megint 340 lett, tehát akkor felismerte a winhookolást.
Szóval nem igazán értem néha a progit
(Mindegyik futtatás előtt kiléptem a clt programból)Miután teljesen újraraktam a programot szinte nulla tényleges módosítással, megkérdezném, hogy vajon én miért kapok kevesebbet, mint ti?
Ötletek?A proaktív konfiguráció bekapcsolásával semmi pluszt nem értem el, de ez igazából szerintem tök mind1, mert úgyse abba a konfigurációba hsználom a tűzfalat, akkor minek teszteljem?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Mindegyik futtatás előtt kiléptem a clt programból)
Ötletek?