- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
Ha esetleg rám (is) vonatkozna amit írtál, annyit elmondok, hogy comodo tűzfalat használok a 2.x verzió óta, ahogy jött ki új egyből feltettem. Ismerem a funkcióit, lehetőségeit, be tudom állítani, konfigurálni. A gépemet kb. 3 hete telepítettem újra, kb. csak addig voltam tűzfal + windows update nélkül amíg azokat le nem töltöttem az oldalakról. Nem indítok el semmilyen .exe, vagy bármilyen más gyanús állományt, főleg olyanokat nem, amelyeket nem én töltök le. Még a levelezőm is "paranoid módban" fut, gyanús oldalakat nem látogatok és ész nélkül sem kattintgatok ha egy oldalon vagyok: csak azt nyitom meg ami érdekel, nem hagyom hogy egyik linkről a másikra pattogjak. A windows csak azon szolgáltatásai futnak, amelyek feltétlenül szükségesek, minden más tiltva van, továbbá a gépet nem egy csoport használja, így tudom milyen programok lettek telepítve és azok vírusmentesítését ezt megelőzőleg ellenőriztem az a squared free-vel (tudom, nem megfelelő viszont nem is jelzett találatot). Ezt csak úgy leírtam, bár nem tartom magam informatikai gurunak, de azért jól elboldogulok a szoftverekkel és szánok rájuk annyi időt, hogy megismerjem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest