- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Akinek nem inge nem veszi Magára akinek meg inge az meg viselje de nagyon..Ha figyelmesen elolvastad az irományomat ÉN ÁLTALÁNOSSÁGBAN Írtam a felelötlen userekröl és értetlenkedésemnek adtam hangot , mert azt figyeltem meg itt is hogy a PC-s felhasználók nagy része el van "kényelmesedve " Ahogy sokan kifejtették...Sajnos ez a trend és az , hogy minden hibáért a Szoftver a felelös és az user meg mossa kezeit, mert Ö nem lehet hibás csak az a fránya szoftver...A felhasználó meg "mossa kezeit"..ÉN ebbéli értetlenkedésemnek adtam hangot és semmi személyeset nem írtam..
-
McClane
aktív tag
Nincs mit.
Az a-squared eléggé leszerepelt, hogy nem tudta megtalálni a toplista élén álló kártevőt... Egyszer kipróbáltam ezt a programot, de nem voltam vele megelégedve, mivel az explorer.exe-t akarta velem töröltetni. Mivel alkalmi vírusirtót kerestem nem oprendszer irtót így gyorsan megváltam tőle.Egyetértek BlackSeven-el az avast free jó választás, én is azt használom és nagyon jól megvan a comodo tűzfalával.
Hasznos olvasnivaló lehet még a Tíz gyanús jel, hogy zombi-e vagy blog bejegyzés is.
-
BlackSeven
aktív tag
Hali Cane !
Tegyél fel sürgősen valamilyen antivírust (akár az avast! free-t) a gépedre aminek van állandó védelme is. Miért? Mert az megfogta volna ezt a confickert és nem engedte volna fel a gépedre!
Az A-Squared free nem rendelkezik rezidens védelemmel!, így attól feltelepülhetett (de bármi más kártevő is!) viszont második védelmi vonalnak nagyon jó és hasznos program, ezért érdemes havonta legalább egyszer lefuttatni. Sosem lehet tudni ...
A Comodo nagyon jó tűzfal, de csak tűzfal ! A Defens + meg hát ugye annak a szerves része és az is nagyon hatékony, de nem antivírus. Más a feladata.#2918 vv5204
Nem biztos! Feltelepülni biztosan fel fog ha nincs antivírus a gépen! És az már elég nagy baj!
Itt egy szép leírás erről a confickerről.
-
BigManus
addikt
-
blattida
nagyúr
Ha bejön a softpedia, töltsd le onnan az mbam-ot!
Tessék, itt egy [direkt link]! -
BigManus
addikt
Lépj be ide:
C:\Windows\System32\drivers\etc
Itt látod majd a hosts fájlt.
Nyisd meg a jegyzettömbbel.
Ezt kell lásd:Ha a záró sor alatt találsz valamit azt mind ki kell törölni.
Ha esetleg találtál és törölted, mentsd el a jegyzettömböt az asztalra mentés másként paranccsal.
Indítsd el a rendszered csökkentett módban majd a fent leírt mappában írd felül a mentettel a régi hosts fájlt.
Újraindítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest