- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyvixi
tag
válasz
blattida #2699 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!Még egy problémám azért lenne amit mai napig nem tudtam megfejteni mitől lehet,kérlek segits ha tudsz,nagyon szépen köszönöm előre is:
Szitu a következő,néha windows bejövésekor elkezd tölteni darálni darálni a comodo,a winyó pörög mint vagy 10 percig is akár,hogy mitcsinál arról fogalmam sincs,mert már mindent ki kapcsoltam a beállitásoknál hogy ne csináljon semmit induláskor,de a gép használhatatlan szó szerint kb. 5-10 pecig. Mintha egy full virusos és kémprogramos ezer éves P III-as elött ülnék egy 40 gigabájtos winyóval,pedig atomgépem van és nem tudom mit darál állandóan a windows betöltésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest