Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

Nos felraktam ezt a legujabb RC-t vagy beta-t vagy mi a neve ;]

Azért írom így mert a forumon ahonnan letöltöttem a kétfajta verziót ott RC-nek írják viszont a telepítöben meg BETA -test nek..Szóval azért JÓ lenne eldönteni, hogy MI is ez tuladonképpen...
    Kétfajta telepítöje van vagy is 3 ugyanis van egy ONLINE telepítö ami mindent a netröl húz leés ezzel azért van egy kis problémám..Ha már ONLINE tölt le mindent még a VÍRUSADATBÁZIST is akkor...Miért nem lehet a napra kész vírusadatbázist lehúzni ???? Ez nekem nagyon furcsa...Most raktam fel 8 órakor ujraindult és mikor megnéztem a kezdölapot azt írta, hogy a vírusadatbázis nem naprakész..Ez számomra fura..Aztán rámentem, hogy frissítés és tényleg húzott le még adatokat..Na mindegy

Egy hatalmas GRATULA a Fórdításért nálam megszünt az afura ANTIVÍRUS felirat és elsö ránézésre minden tökéletesen rendben van nagyon profi és sok meló van benne az látszik..

Gratula mégegyszer a fordításért--

Javasolnám mindenkinek az ONLINE telepítést nagyon baba. :D
    Nekem nagyon tetszik...TIME Machine fordítást honnan lehet beszerezni ??? Ugyanis opcionálisan a következöket lehet feltenni
    Antivirus
    Tüzfal
    Time Machine
    Hop Surf Toolbar
    Live PC Support

Lehet tudni hogy a mostani CIS be mely funkciók azok amik még nem müködnek ?????

Nekem az antivirus frissités furcsaság ellenére ez így a telepítö nagyon jó ötletnek tünik.. :D

A Tálcaikon probléma sajna még mindig FENNÁL a WIN7 rendszeremen..Nem mindig Jön be rendszer indításkor.. :(

Új hozzászólás Aktív témák