-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Lehet nem fogalmaztam pontosan,tehát arról van szó hogy már kilépek és bezárom a böngészőt,és utána megyek az ikonra(elszigetelő újraindítása) hogy töröljem a tartalmát,te is erre gondolsz?.és mikor közelítek hozzá,és ráakarok kattintani már látom hogy nullára vált,de törlöm,tehát már az ablak felugrik,azért is hittem azt hogy így működik,mert azt gondoltam hogy érzékeli hogy már törölni akarok és azért magától neki fog.Mondjuk nem zavar csak érdekes hogy akkor másnál nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest